2777
2789
عنوان

دیه بابام🖤

190 بازدید | 12 پست

خیلی سختمه درمورد این موضوع صحبت کنم....بماند

بابام باتصادف فوت کرد بیمه دیه رو امروز ریخته ۶۴سهم من شده.شوهرم غیر مستقیم میگه بده مغازه بزنم دلم نمیخواد بدم.حالم بد میشه درمورد این پول حرفم میزنه .بابامو از دست دادم حالا پول مگ میخواد بابام شه...دلم خون ه.بیخی....

دلم میخواد ی کاری کنم برای آیندم پشتوانه ای باشه چیکارش کنم؟

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا رحمتش کنه واقعا سخته ادم اصلا نمیتونه بهش فکر کنه

خدا رفتگانت رو بیامرزه.خیلی سخته...کاش این پول نبود اصلا ده برابرش ضررمون میشد اما بابام بود....امروز حالم مث روزی بود ک بابامو از دست دادم انگار که ی معامله بود خدا باهامون بود عزیزمونو گرفت ازهمه چی بیزارم

عزیزم اگه تو بهتر شدن زندگیت تاثیر میزاره چه اشکالی داره ولی به اسم خودت باشه خدا پدرتون رو هم بیا ...

ببین شوهرمو جای خودم میزارم

اون اگ بود ی هزاریشو ب من نمیداد میگف تو رو خون بابای من حساب کردی

یاگفتم اگ خونه گرفتیم ازش امضابگیرم نصف خونه رو به اسمم بزنه ولی مطمعنم زیرش میزنه اگ بش بدم.ب قول داداشم باید ی پشتوانه ای بشه واسه خودم

خدا رفتگانت رو بیامرزه.خیلی سخته...کاش این پول نبود اصلا ده برابرش ضررمون میشد اما بابام بود....امرو ...

😭😢 خدا به دلت صبر بده عزیزم هر کاری میخوای بکنی بکن فقط قبلش حتما با اون پول یه خیراتی بده بذار ثوابش به بابات برسه یه پولیم بده یکی براش ختم قران کنه به نیت بابات

اینجوری دلتم اروم میگیره عزیزم

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
😭😢 خدا به دلت صبر بده عزیزم هر کاری میخوای بکنی بکن فقط قبلش حتما با اون پول یه خیراتی بده بذار ثو ...

خودم برای بابام خیلی ختم قران میزارم .خدا رفتگانت رو بیامرزه.خیرات هم میدیم برم خونه پدریم

ببین شوهرمو جای خودم میزارم اون اگ بود ی هزاریشو ب من نمیداد میگف تو رو خون بابای من حساب کردی یاگ ...

خوب اخلاق شوهرتو خودت بهتر میدونی

برادرت درست میگه با شوهرت حرف بزن بگو میخوام این پول هم تو بهتر شدن وضع زندگیمون کمک کنه هم یه دلگرمی برای آیندم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز