2777
2789
عنوان

اگه سگ حمله کنه!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 6781 بازدید | 124 پست
سگ ها اصلا کاری ندارن گوگولی ها😍 نمیدونم چرا آدما ازشون میترسن... من عاشق سگم هر وقت سگ میبینم دل ...

یه فیلم دیدم خارجی ، دختره رفته  بود از عابر بانک پول ورداره یه سگم اونجا بود دختره خم شد سگ ناز کنه سگ چتگ  انداخت رو صورتش و چشمش کور شده بود 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه سگ تو محله ما بود سه بار بهمون حمله کرده بود با بچه هام بودم خدا بهم رحم کرد ، سگ بردن به یه باغدار دادن خداروشکر از این محله بردنش

وااای من فوبیاشو دارم خیلی ترسناکه چجور کم نیاوردی من باشم سریع تسلیم میشممم

منم خیلی از همه حیوون ها میترسم ولی دیگه اونموقع هیچ چاره ای نداشتم نمیدونم اصلا چجوری دویدم فقط یادمه چند بار افتادم شلوارم پاره شد

یه زنی صبح رفته بود نون بخره تو روستا ۵ تا سگ تیکه تیکش کردن. اوردنش بیمارستان ولی زنده نموند

یا خدا

من از دور سگ ببینم پس میفتم چه برسه بیاد پیشم

شوهرم میگه فقط خدا نجاتم داد همین

اره عزیزم منم رفسنجانیم بچه طفل معصوم

از وقتی کرونا اومده مردم کمتر بیرون و پارک و ... میرن اینام گشنه ان حمله میکنن ، پارسال سگ های محله ما از کنارمون رد میشدن کاری نداشتن ، ولی الان تا یه ادم میبینن حمله میکنن ، ۳ بار به من و بچه هام حمله کردن خدا بهم رحم کرده کسی بود فراریشون داد

کوفت هم دیگه نمیدم بهشون برن گمشن از سگا متنفرشدم دیگه

منم متنفر شدم اینقدر که یه عده ژست حیوان دوستی گرفتن به سگهای ولگرد غدا دادن محله ما پر از سگه یه بار بچه ۵ سالمه دنبال کردن وای چقدر شب بدی بود

یه بار هم همین دو هفته پیش بچه ۲ ساله ام بغلم بود یه سگ گنده به فاصله نیم  متری با حالت حمله و صدای بلند به صورتم  پارس می کرد یه آقایی اومد و بردش

هر روز کسایی رو که به سگهای ولگرد تو شهر غذا میدن لعنت می کنم تمام کوچه و پارک محلمون مر از مدفوع سگه

من خودم دوتا سگ دارم ژرمن شپرد و هاسکی این چیزا برام عجیبه

من احساس میکنم سگ ها به کسایی که ازشون میترسن واکنش نشون میدن

یعنی اگه ازش بترسی حس میکنه و یجورایی واکنش نشون میده

درسته به نظرت؟🤔

البته حمله و گاز و اینا که منظورم نیست امکان نداره سگ سالم اینجوری کنه مگه هار باشه...

اما مثلا نزدیکشون میشن و صدا در میارن و اینا...