2777
2789
علم روانشناسی میگه همیشه فرد قبل از خودکشی قبلش اعلام می‌کنه شاید کسی جلوشو بگیره بهش امید بده

اخه اونی که تصمیمش رو گرفته دیگه نیازی به امید نداره نصف تاپیکای هر روز روش خواستن برا خود کشیه

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جهنم بهتره این دنیا برای منه

فقط چند لحظه بشین فکر کن،بگو من از زندگی چی میخوام،واقعا من از این دنیا چی میخوام،ببین عزیز دلم مشکلات برای همه هست،تو رو خدا زندگی جی کی رولینگ یا آدمای شبیه به این که یه روزی از فشار مشکلات تو زندگی در حد افسردگی رفته بودن اما حالا زندگیشون ازین رو به اون رو شده

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
زندگی بهتر از الان

به خدا بدتر از الان میشه چون تو تقدیری که خدا برات رقم زده دست میبری وتو کار خدا دخالت میکنی مرگ وزندگی ما دست خداست ولی خراب ودرست کردنش دست خودمونه سعی کن درستش کنی نتونستی در مقابل مشکلات صبر کن 

همه درس امتحان سرکوفت های پدر و مادر  و استرس کنکور

همین؟؟؟؟؟؟نه همین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه آهنگ شاد بزار بلند بلند باهاش بخون و قر بده

بعدش بشین کیک و شیر کاکائو بخور به زندگیت بخند

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

وای وای همین فقط؟؟؟

این که مشکل بزرگی نیست 

همه درگیرن من دو برابر این مشکلاتو دارم 

هیچ وقت فکر خودکشی نیستم 

اروم کن خودتو نماز بخون حالت خوب میشه

پاشوو پاشوو😃🌺                                                                جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺
اخه اونی که تصمیمش رو گرفته دیگه نیازی به امید نداره نصف تاپیکای هر روز روش خواستن برا خود کشیه

من خودم یکبار خودکشی کردم و چند شب ای سی یو بستری بودم وقبلش هم چند بار تو همین سایت اعلام کردم حالم خیلی بدبود فشار روحی بهم زیاد بود 

رگ زدن    دار زدن    برق گرفتگی   و هزاران راه دیگه برای خودکشی هست

ولی......

هزاران   بلکه   بینهایت  راه هست برای تغییر وضعیت الانت به بهترین وضعیتی که فکرشو    نمیکنی  و اصلا تو ذهنت نمیگنجه

احساس پوچی و فکر کردن به خودکشی  نتیجه  افکار منفی هست که این افکار منفی  در قران  به نجواهای شیطان تعبیر شده 

اگه قوانین  جهان هستی رو  یاد بگیری   (حتی یک قانونشو)  دنیا رو برای خودت گلستان میکنی

راستی  برایرخودکشی قرص سیانور هم هست

رفتم قرار نبود نباشم //// 

به خاطر کنکور میخای خودتو بکشی؟؟والا اونم راه حل داره در حد توان بخون بقیه ی رو واگذار کن به خدا خدا خودش مزد زحمت هر کی رو میده در هم نیومدی فدای سرت سال بعد

من خودم یکبار خودکشی کردم و چند شب ای سی یو بستری بودم وقبلش هم چند بار تو همین سایت اعلام کردم حالم ...

خوشحالم که نجات پیدا کردی اعلام کردی چی شد؟ بهتون امید دادن پشیمونتون کردن حرفاشون تاثیر گزار بود؟

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.