2777
2789
عنوان

کوفت شدن خرید عید ...

249 بازدید | 8 پست

اقا من هرسال واسه خرید خیلی اذیت میشم نمیدونم چرا همش ذهنم میره سمت اون افرادی ک ندارن بخرن یا اون چیزی ک دلشون میخواد و نمیتونن بخرن 

امسالم ک وضع داغونه دیگه بدتر 

و هیچ وقت نتونستم لذت کافی رو از خریدام بکنم 

در صورتی ک منم از همون بچه هایی بودم ک بعضی وقتا اینجوری میشد 

با اینکه اون وضع و چشیدم و میدونم ب مرور یادش میره 

اما بازم دلم میگیره 

همیشه آرزو میکنم خدا انقدر بهم بده و به بقیه بده ک بتونیم بهشون کمک کنیم 😢

کیا اینجورین چطوری آرامش میگیرید 

من بخاطر این موضوع ذوق واسه خرید عید هم ندارم 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

یعنی فقط واسه خرید عید غصه ی آدم ندار هارو می خورید عزیزدلم!؟ 

تو تموم سال اونا حتی پول یدونه نون ندارن خرید عید حتی تو ذهنشون نمیگنجه.. 

امیدوارم اینقدر جیبتون پرپول بشه که بتونید به خواسته ی دلتون برسید♥️ 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

چرا خدا به من و تو اونقدری نمیده که بتونیم دست بقیه رو بگیریم؟؟؟؟؟ مطمئنم اگه خدا بهم زیاد میداد زیااااد می بخشیدم

یا به اونایی که ندارن اونقدری بده که راحت زندگی کنن؟؟؟؟؟

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی فقط واسه خرید عید غصه ی آدم ندار هارو می خورید عزیزدلم!؟  تو تموم سال اونا حتی پول یدونه ...

نه کلا اینجوریم تو عید بیشتر همش میگم اخه چرا باید یه روزای خاصی باشه ک اون افراد ارزو بدل بمونن چرا باید خرید عید باشه چرا فقط هفتسین چیدن و اینجور چیزا نباشه

البته اگه خونده باشی گفتم خودمم بچگیم از اینجور بچه ها بودم شاید سالی یه لباس میخریدیم تا عید سال بعد اما الانکه بزرگ شدم ازدواج کردم موقعیتم بهتر شده بجای لذت بردن بیشتر فکرم درگیرشونه 

شاید بخاطر اینکه میدونم تو این زمانا چقدر یه بچه غصه میخوره 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
چرا خدا به من و تو اونقدری نمیده که بتونیم دست بقیه رو بگیریم؟؟؟؟؟ مطمئنم اگه خدا بهم زیاد میداد زیا ...

انشالله خدا بهشون انقدری بده ک روزایی ک نداشتن خرج کنن تلافی بشه  ب ماها هم بده تا بتونیم کمک کنیم 

نه کلا اینجوریم تو عید بیشتر همش میگم اخه چرا باید یه روزای خاصی باشه ک اون افراد ارزو بدل بمونن چرا ...

بله عزیزم میفهمم چیمیگی 

انشاالله که این حسرت ها برای هیچکس نباشه

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
خرید عید واسه وقتی بود که عید دیدنی و تفریح وجود داشت، الان خرید عید تو این بازار شلوغ و کرونا اشتبا ...

اره دقیقا این دوسالی ک خرید عید نرفتیم من خیلی ارامش داشتم گفتم حالا شدم شبیه اونا 

هی میگم خدا حتما این بیماریو داده تا ماهم یه روزایی رو تو شرایط اونا زندگی کنیم 

نخریم نپوشیم نگردیم 

بله عزیزم میفهمم چیمیگی  انشاالله که این حسرت ها برای هیچکس نباشه

انشالله😔