2777
2789
عنوان

هکر نی نی سایت

187 بازدید | 20 پست

بچه ها ی تست  روانشناسی بود تو یکی از تاپیکا من امتحان دادم بعد جوابم نداشت اخرش بعدم پاک کردم استاترش ممکنه هکر بوده باشه؟😥

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا اینطوری بود 

پس دیگه کسی تاپیک نزنه پست نزاره😆

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

هک بکنه که چی بدست بیاره؟ مگه اطلاعات مافوق سری داری که نگرانشون باشی 😐

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
نه بابا اینطوری بود  پس دیگه کسی تاپیک نزنه پست نزاره😆

ایشالله ک اینجوری نباشه من رو هک و هکرو اینا خیلی حساسم

هک بکنه که چی بدست بیاره؟ مگه اطلاعات مافوق سری داری که نگرانشون باشی 😐

شماره و عکس و اینا 

ایشالله ک اینجوری نباشه من رو هک و هکرو اینا خیلی حساسم

نه عزیزم نترس هک نمیشی

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

هک‌کردن مگ الکیه خاهرم😂😂

ن خدایی الان دارم فکر میکنم ولی ترسیدم اخه حاشیه هم انداخته بودن ک تو نی نیسایت یکی هک شده

شماره و عکس و اینا 

ول کن بابا. اینجا رو نمیشه هک کرد. چون تحت نظر مستقیم  پلیس فتاست

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
نه عزیزم نترس هک نمیشی

اخه عزیزم سایتس کپی سایتی بود ک معلمم توش امتحان میگیره نکنه تلفنو گیر بیاره

ن خدایی الان دارم فکر میکنم ولی ترسیدم اخه حاشیه هم انداخته بودن ک تو نی نیسایت یکی هک شده

نه عزیزم نگران نباش چون به این راحتی نیست..معلم‌ماهم یکی مثل این ازمون امتحان گرفت بعدش نمره گفت بهمون