asalasd مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 167 عنوان بچم لگد میزنه 142 بازدید | 7 پست بچه ها من کیتم مثبت شده سه روزه اقدامم روزهای سیزده چهارده پونزدهاما یک حالت تهوعی دارم نمیدونم از چیه لامصب شوهرم میگه تهوع که داری بچه اگد نمیزنه 😂 1399/12/18 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنانه۲۲ عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 2395 وای خدااااا به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋
asalasd مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 167 من تهوعشودارم نصف راهو رفتم فقط دوهفته دیگه دوباره پری میاد 😂
حنانه۲۲ عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 2395 من تهوعشودارم نصف راهو رفتم فقط دوهفته دیگه دوباره پری میاد 😂 حستونو الان خریدارم از این روزا لذت ببرید منم این روزا و داشتم چه خوب بودن حتی دلهره هاشم شیرینه به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋
asalasd مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 167 حستونو الان خریدارم از این روزا لذت ببرید منم این روزا و داشتم چه خوب بودن حتی دلهره هاشم شیرینه چیش شیرینه بابا هفت ساله منتظرم خدا نصیب هیچکس نکنه هرماه منتظر 😭😭😭هر سال دوازده ماهه یعنی من ۸۴ ماهه منتظرم میدونی یعنی چی ؟!الهی خدا نصیب هیچکس نکنه
حنانه۲۲ عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 2395 چیش شیرینه بابا هفت ساله منتظرم خدا نصیب هیچکس نکنه هرماه منتظر 😭😭😭 هر سال دوازده ماهه یع ... فکرکردم الان بارداری انشالله که بارداری به حق فاطمه الزهرا،خیلی ناراحت شدم برات ولی خوب از هیچی این دنیا ناراحت نشو به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋
asalasd مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 167 فکرکردم الان بارداری انشالله که بارداری به حق فاطمه الزهرا،خیلی ناراحت شدم برات ولی خوب از هیچی این ... برام دعا کن این ماهم باردار نباشم زندگیم پاشیده شده قربون خدا برم چطور راضی به پاشیدنه زندگیمه