2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وای بچه ها من رفتم عکس بذارم همش مثبت هیجده بود با همسرجان 🤣صلاح نیس بذارم نیس🤣

ابلفضل 🤣

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤
خب چ کنم رو راستم باهاتون پاک نکردم هیچیشو🤣 اثرلت دوریه.

آخی عزیزم ان شاءالله ک زود میاد پیشت😂

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
من https://uupload.ir/files/xewv_screenshot_۲۰۲۱-۰۳-۰۸-۲۳-۳۲-۴۷-۲۵۷_com.sms.messenger.customize.ch ...

عزیزم چقد ذوق کردم من😍💐💚

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
پیش هم نیستیم بهش گفتم کی میای تو بغلت بخوابم گفتم هروق اومدم اول از همه ده باری چیزت میکنم 🤣🤣🤣

😂😂پس من منحرف نیست خدارو هزاران مرتبه شکر😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

برای منم +18 هستش 🤫🤫🤫

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

فق چت خوتون دوتا😐😂😂

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️
😂😂پس من منحرف نیست خدارو هزاران مرتبه شکر😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

منم چن بار رفتم بخونم ی ترجمیه - ازش در بیاد ولی + بود انگاری

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
منم چن بار رفتم بخونم ی ترجمیه - ازش در بیاد ولی + بود انگاری

😍😂😂😂افرین منم دو سه باری خوندم هی میخواستم قانع کنم ولی سمی بود نشد

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
😍😂😂😂افرین منم دو سه باری خوندم هی میخواستم قانع کنم ولی سمی بود نشد

😂😂من تازه با لهجه میخوندم 😂