2777
2789
عنوان

فقیرتون ماییم

158 بازدید | 13 پست

داشتم تو اسنپ تیریپ و علی بابا هواپیما و هتلا رو چک میکردم از روی فضولی 

همه رزرو بود و پر 

یه نسافرت داخلی با هواپیما کمه کم ده تومن خرجشه 

کروناهم که پشم!!

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

امروز تو اینستا یکی از بلاگر ها یه کفش پوشیده بود میگفت از کیش خریدم ۱۵ میلیون هنوز هنگم همش فکر میک ...

من کیش زندگی میکنم دقیقا اینجوریه گاهی فک میکنم تو کیفی که نثلا ۱۰ میلیون خرید چقد پول میذارن:)))))

امروز تو اینستا یکی از بلاگر ها یه کفش پوشیده بود میگفت از کیش خریدم ۱۵ میلیون هنوز هنگم همش فکر میک ...

منم دیدم کیف و کفشش ۲۰ میلیون بود هنوزم چشم ب راهم بیاد تصحیح کنه😀

خدایا به امید تو

خدا سلامتی رو از همتون نگیره 

من دارا هستم ولی اینکارو نمیکنم از نظرم بی معناست کیف و کفش  به این قیمت ...به این چیزا نگاه نکنید دنبال کارای مفید و سازنده باشید ورزش کنید تغذیه خوب کتاب و اگر پس اندازی دارید تبدیل به احسن کنید 

خدا سلامتی رو از همتون نگیره  من دارا هستم ولی اینکارو نمیکنم از نظرم بی معناست کیف و کفش &nbs ...

ان شالله ولی میدونی برام سواله چرا محدودیت اقتصادی و حتی بیماری فقط برای ما هست ؟ من ۶ ماهه خانوادمو ندیدم و استرس دارم بازم یهو برا شهرم محدودیت بذارن 

ان شالله ولی میدونی برام سواله چرا محدودیت اقتصادی و حتی بیماری فقط برای ما هست ؟ من ۶ ماهه خانوادمو ...

آره درسته متوجه شدم ولی شماهم یه چیزایی داری که بقیه ندارن حتم دارم اعتماد به نفس داشته باشید ...این برهه برای شما سخت شده فردا و فرداها برای من و بقیه همیشه دنیا و ادما درحال دگرگونی هستن