2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو 

نکن دیگه! چته؟؟؟ نمیدونم آدمای اطرافت ناراحت میشن از نبودت یا نه. ولی یه لحظه فکر کن. این دنیا خیلی موقته. حضرت علی میگه وقتی بمیری دنیا انگار دو روز بوده. نمیدونم مشکلت چیه و چند سالته . ولی راه درمان هست. راه حل هست همیشه. چرا خودکشی.! میدونی اون دنیات چقد سرد و بی روحه؟ اگه بمری هیشکی به هیجاش نیست واقعا... شاید خانوادتو سکته بدی فقط! خودتو داغون کنی. ببین الان خدا دوست داره. ولی اگه خودکشی کنی اون دنیا میگه یعنی انقد ایمانت به من کم بود؟  میدونی ما آدمارو چقدر محترم دونسته؟برای موجودی ک بود یا نبودش  در کهکشان اصلااحساس نمیشه .حتی بود یا نبود کره خاکیش .
برای موجودی ک حتی نفس‌کشیدنش محتاج اراده شخص دیگریست .
ولی چه احترام ها ک پروردگارش به این موجود حقیر نزاشته . واقعا لایقشه؟ انقدر خودتو اذیت نکن. 

من شاید یه صدم دردای تورو نکشیده باشم اصلا . نمیدونم مشکلت چقدر دردناکه. با فرض بدترین حالت که بهت تجاوز شده ، افسردگی داری، مامان بابات جدا شدن، ازدواج کردی و کتک میخوری و سرطان داری،  دارم بهت میگم

انقدر زندگیت دردناکه ؟ تا حالا سرطان داشتی؟ درد شیمی درمانی کشیدی چیه؟ درد نبود آدما رو دیدی؟ قطعا واسه یه نفر تو این دنیا مهمی و اونم برات مهمه !

نکن دیگه! چته؟؟؟ نمیدونم آدمای اطرافت ناراحت میشن از نبودت یا نه. ولی یه لحظه فکر کن. این دنیا خیلی ...

برای کسی اهمیت نداره چون تو این یه سال که افسردگی گرفتم کاری کردم که همه ازم بدشون  بیاد پس کسی ناراحت نمیشه

من شاید یه صدم دردای تورو نکشیده باشم اصلا . نمیدونم مشکلت چقدر دردناکه. با فرض بدترین حالت که بهت ت ...

اختلال 2 قطبی داری یه وقتایی شادم مث دیونه ها به وقتایی افسرده مث الان شدم مرده متحرک 

خدا گفته وقتی بنده هام ازم ناامید میشن به ناامیدیشون میخندم :)

ببین بستگی به دید تو دااره

اگه دردات زیاده

پس یه قدم از همه ما آدما جلو تری. از هممون قوی تری. وقتی چیزی واسه از دست دادن نداری، دقیقا همینجا زندگی کن بدون ترس! 

ازین بدترم قراره بشه؟

پس بی پروا زندگی کن

خودتو بساز 

شخصیتتو درست کن

و پیشرفت کن

روی خودت کار کن و روی خودت تمرکز کن...

با مردن چیزی درست نمیشه واقعا! دنیای اونورتو خراب نکن

دنیای اونور خیلی ترسناکه

دنیای اونور مثل اینجا موقت نیست

ن نمیادش خودم چندباری زنگ زدم ب مشاوره اما این نمیاد

اگر خانوادت پشتت هستن، قهر کن و برو، میتونی به خاطر کتکی که خوردی شکایت هم کنی... طلاق نگیر، فقط مهریتو بزار اجرا، بترسونش که دیگه جرات نکنه دست روت بلند کنه. به پدر یا برادرت بگو....

من چندماه اول زندگیم کنار مادر شوهر بود خونم، کتک نخوردم، ولی تو زندگیمون زیاد دخالت میکرد.... جمع کردم رفتم خونه مادرم، دنبال اجرا گزاشتن مهریه بودم، ۱روز نشده بود اومد دنبالم... دیگه خداروشکر چندماه بعد از اونجا رفتیم، حالا هم دوری و دوستی.... الان نمیگم بحث نداریم، ولی باهم حلش میکنیم.. من از اولش هم زبونم کوتاه نبود، به خاطر همین زیاد بحث داشتیم، ولی الان بعد ۶ سال زندگی، اخلاق همو بهتر میدونیم و به پروپای هم نمیپیچیم... ولی ۱بار قهر کردن و محکم کاری کردن لازمه، مخصوصا که کتک هم خوردی، بمونی دوباره همینجور کتک میخوری مطمئن باش... قهر کن و حسابی بترسونش

اگر طلا و سند ماشین و خونه به نامشه، همه رو با خودت ببر... برای مهریه باید ثابت کنی چیزی داره