2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به هیچ وجه 

سلام شما خود خواسته باردار شدی ؟؟؟ بارداری اول یا دوم ؟؟؟ چند سالته ؟؟ مامانت بهت نزدیک یا دور میخوام ببینم کمک داری یا نه !!!

سلام شما خود خواسته باردار شدی ؟؟؟ بارداری اول یا دوم ؟؟؟ چند سالته ؟؟ مامانت بهت نزدیک یا دور میخوا ...

بله بارداری اولمه ۲۵ سالمه مامانم نزدیکمه

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

سلام شما خود خواسته باردار شدی ؟؟؟ بارداری اول یا دوم ؟؟؟ چند سالته ؟؟ مامانت بهت نزدیک یا دور میخوا ...

خواستم بارداری اول ۱۸ سالمه مامانم نزدیکه اما همه کار هامو خودم انجام میدم تا الان از کسی برای کارای روزمره کمک نگرفتم

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍

من همش احساس میکنم. باردار بشم چون شوهر هر روز میره سر کار. و با ادمهای زیادی در ارتباط همش میترسم کرونا بگیره به من بده !!! ترس و وحشت زیادی دارم  اخبار که شروع میشه قلبم به تپش زیاد می افته همش میگم باردار باشم استرس ضرر داره برای بچه از طرفی زندگی ندارم همش به فکر اینم که ۳۳ سالمه دیر میشه!!! 😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز