2777
2789
عنوان

چایساز برقی

396 بازدید | 9 پست

لطفا مارک چای ساز برقی تون که ازش راضی هستید بگید میخوام بخرم برا هرکدوم نظر منفی میبینم دودلم

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
سه ساله مارک ویداس دارم خیلی راضیم هیچ مشکلی نداره خیلی هم شیکه 

مرسی عزیزم اتفاقا دیدم ویداس رو شما چه مدلیش رو خریدی؟از اینا که قوری روشه،؟

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قوری کنارشه سینی پاینش شیشه ایی و مشکی کتریش استیله قوریش پیرکس الان فکرکنم قیمتش حدودا یک و نیم ...

اها نه اون مدلی نمیخوام مدل قوری روشم دیدم خیلی نظر منفی داشت 

فلر دارم بالا پایین

یه مارک بیشل هم دارم نمیدونم واقعا المانیه یا چینی. صفحه ایه دوتا قوری داره یه استیل یه پیرکس. کتریش هم استیله. جفتشون خوبن.ولی قوری کتری بالا پایین باشه بهتر چای دم میشه. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
فلر دارم بالا پایین یه مارک بیشل هم دارم نمیدونم واقعا المانیه یا چینی. صفحه ایه دوتا قوری داره یه ...

فلر خیلی گرونه اره بالا پایین سفارش دادم میگله انشالله که خوبه 

فلر خیلی گرونه اره بالا پایین سفارش دادم میگله انشالله که خوبه  

اره عزیزم من ۳۰۰ تومن خریده بودم. الان همه چی گرونه.‌

مبارکه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀