2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😩...

501 بازدید | 57 پست

بیایین اینجا از چیزایی ک واسش تلاش کزدید اما نرسیدید بهش بگید ...حالا هر چی ؟؟؟

غده راه گلوتون رو نمیگیره وقتی بقیه رو میبینید ک اون چیزی ک شما ی عمری واسش جنگیدید رو بقیه ب راحتی دارن ؟ یا حسرت  ب دل نمیمونید ؟؟

شاید من وسط تاپیک برم وای حتما بعدش میام جواب تک تکتون رو میدم🖤

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باشد اگر اشک ها رنگی بودن 💔

از همیت الان ک رفتی😅

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

چرا خودم کاملا همینم

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔اگر نرسم که میمیرم

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
هنوز هستم گلی ☹🖤

گذر زمان درستش میکنع

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
تاپیکتو ک دیدم بغض خفم کرد  کاش میمردم و اینقد به زندگیم گند نمیزدم  خدا خودت جور کن همه ...

ببخشید ک ناراحتت کردم😢😩🖤

بغض راه گلوی خودمم داره خفه میکنه اروم و قرار ندارم کاری جز درد و دل کردن اینجا ندارم 

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باشد اگر اشک ها رنگی بودن 💔

ب چی ‌نرسیدی ؟😢😢😢

هر چی که فکرشو کنی کلا حسرت همه چیز به دلمه 

حتی ارامش

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️