2777
2789
عنوان

كما

133 بازدید | 20 پست

كسي كه تو كماست روحش كجا ميره؟ 

بعد بهوش اومدن يادشون مياد كجا رفتن؟

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

جالب بود

نمیدونم

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میدونم که صدا ها رو میشنون .یکی از آشنایان میگفت صدایدمادرمو میشنیدم هربار که می اومد اما نمیتونستم واکنشی نشون بدم

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
فقط میدونم که صدا ها رو میشنون .یکی از آشنایان میگفت صدایدمادرمو میشنیدم هربار که می اومد اما نمیتون ...

من ديشب بالاسر بابام كلي گريه كردم ، پرستاره گفت خانوم گريه نكن ميفهمه ناراحت ميشه

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
من ديشب بالاسر بابام كلي گريه كردم ، پرستاره گفت خانوم گريه نكن ميفهمه ناراحت ميشه

خدا شفا بده عزیزم 🌹

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
چرا به کما رفتن؟

غذا پريد تو گلوش اكسيژن به مغزش نرسيد

غذا پريد تو گلوش اكسيژن به مغزش نرسيد

انشالله خوب میشن 

پسر عموی من عین داداش نداشتم بود یعنی توی اون 23 روز اونقدر گریه کردم که مریض شدم ولی خوشبختانه برگشت 

سطح هوشیاریش چنده؟

با افتخار استقلالیم...💙
انشالله خوب میشن  پسر عموی من عین داداش نداشتم بود یعنی توی اون 23 روز اونقدر گریه کردم که مری ...

ممنون عزيزم انشاا.. 

سطح هوشياريش سه، گفتن عميق ترين مرحله كماست

پسر عموتون سطح هوشياريش چقدر بود؟

ممنون عزيزم انشاا..  سطح هوشياريش سه، گفتن عميق ترين مرحله كماست پسر عموتون سطح هوشياريش چقدر ...

سطح هوشیاری اونم 3 بود پسر داییش هم فوت کرد با هم با تاکسی رفته بودن بیرون تصادف کردن راننده تاکسی هیچیش نشده بود این رفته بود کما پسر داییش هم در جا مرگ مغزی شده بود اصلا میخواستم راننده رو هم اون لحظه بکشم ولی خدارو شکر پسر عموم بیدار شد

با افتخار استقلالیم...💙
سطح هوشیاری اونم 3 بود پسر داییش هم فوت کرد با هم با تاکسی رفته بودن بیرون تصادف کردن راننده تاکسی ه ...

خداروشكر برگشت

خداروشكر برگشت

خداروشکر ولی طفلی پسر داییش که همسن خودش بود اهدای عضو شد 😭 حتی یاد آوری اون روز ها هم اشکم رو درمیاره 

الان ازدواج کرده و تیرماه دوقلو هاش به دنیا میان😂

با افتخار استقلالیم...💙