7donya مدیر عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 1008 عنوان بلاگری | مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 50 پست بچه ها چطوری بلاگر بشیم و اینکه کسی در باره پروموت اینستا میدونه؟؟ میگن باید مستر کارت داشته باشیم.... ✨خدایا امیدم توئی✨ 1399/12/18 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7donya مدیر استارتر عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 1008 صحبت من اینه که طرف هیچی نمیدونه هیچ مدرکی هیچی وازهمین نت واین چیزا مطلب میزاره پولم درمیاره ... دقیقا..... منم خب به ایننتیجه رسیدم برم بلاگر بشم چون با این کارا به هیچ جایی نمیرسی مگ بلاگر بشی🤣🤣 ✨خدایا امیدم توئی✨
7donya مدیر استارتر عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 1008 ببین برو پیج سپیده بزمی پور..دیشب یه استوری گذاشته بود دراین مورد یه پیج معرفی کرده بود که یاد میدا ... خب اونا پول میگرن فضایی ✨خدایا امیدم توئی✨
زندگیــمے عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 8023 بعد واسه یه تبلیغ یه دقیقه ای میلیونها پول میگیرن یا واسه گذاشتن یه عکس تبلیغ تو صفحش یکیشون گفت ۱۸ ... همین خانوم امسال بااین پول های مفتش توشمال ویلا گرفت ، مثل ندید پدیدها همش از ویلاش و استخرش و چمن مصنوعی هاش فیلم میزاشت😂😂😂😂اصلا به درک بگیره🙄بااین پول های کلان بگیره🙄پیج کلاهبردار معرفی کنه🙄آخه بگو گدا چرا دیگه به مردم فخر میفروشی؟؟؟😕
banojaaaan عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 884 دقیقا..... منم خب به ایننتیجه رسیدم برم بلاگر بشم چون با این کارا به هیچ جایی نمیرسی مگ بلاگر ... اره بقران من خودمم توفکرشم واقعاکاریه که پول توشه
7donya مدیر استارتر عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 1008 اون خودش ته عوضیاس ادا مهربون هارو درمیاره من چه خنگ بودم اونو فالوو کرده بودم😂😂😂 وای چقد نالیدی ازشون😂😂😂 ✨خدایا امیدم توئی✨
زندگیــمے عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 8023 این بزمی پور هم رفته تو کار تبلیغ اولش که هیچ جا نشونش نمیداد بعد نون توشه حالا همش داره تبلیغ میکنه ... گدازاده هستن عزیزم👌چشم و دل سیر نیستن☹نه به اون که هیچ جا نبودنه به این که همه جا پلاسه با اون عکسای فلانش 😂😂😂
7donya مدیر استارتر عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 1008 اره بقران من خودمم توفکرشم واقعاکاریه که پول توشه پیج داری؟ من خودم پیج دارم پیج جهیزیه😊😊 ✨خدایا امیدم توئی✨
آتوسابانو عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 6951 همین خانوم امسال بااین پول های مفتش توشمال ویلا گرفت ، مثل ندید پدیدها همش از ویلاش و استخرش و ... جدی با پول تبلیغ ویلا خرید؟شاهرخ استخری هم خوب زنشو انداخته تو اینستا پول دربیاره قبلش میگفت نه علاقه ای ندارم کسی زنمو ببینه خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
زندگیــمے عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 8023 وای چقد نالیدی ازشون😂😂😂 آخه تونمیدونی😤😤😤😤مردم ما ساده لوح اند😕😕😕😕اینام تا دلت بخواد ریاکار و عوضیتوام بری تو این کار فحش کشت میکنم🤣🤣🤣نری هااااا ، دعوامون میشه😂😂😂❤❤❤
7donya مدیر استارتر عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 1008 آخه تونمیدونی😤😤😤😤 مردم ما ساده لوح اند😕😕😕😕 اینام تا دلت بخواد ریاکار و عوضی توام ... 😂😂😂من حاضرم فحش بشنوم ولی پولدار بشم تو این دوره زمونه🥲🥲 ✨خدایا امیدم توئی✨
زندگیــمے عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 8023 @آتوسابانو آره تواین پیام بالام گفتم گدازاده انددیگه بالاخره اول باید عمل هاشو انجام میدادبعد ازش رونمایی میکرد👌👌🤣🤣🤣
زندگیــمے عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 8023 😂😂😂من حاضرم فحش بشنوم ولی پولدار بشم تو این دوره زمونه🥲🥲 خخخخ آره بابا چرا که نهولی اونا عوضین..... خیلی دو رو اند 😐کثاااافتتتتتت😒😒😒😒بیا اینم فحش 🤣🤣🤣🤣🤣بوووس بلاگر کوچولومون🤣🤣❤❤💋💋🌹🌹😍😍
دختر۶۶۶ عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 406 اون خودش ته عوضیاس ادا مهربون هارو درمیاره من چه خنگ بودم اونو فالوو کرده بودم😂😂😂 آره خب..ادم بیخودی که وقتشو نمیذاره اونم به فکر پول بوده که انقد از صبح تاشب گوشی دستشه
7donya مدیر استارتر عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 1008 خخخخ آره بابا چرا که نه ولی اونا عوضین..... خیلی دو رو اند 😐 کثاااافتتتتت ... 🥰🤣🤣🤣🤣🤣 ✨خدایا امیدم توئی✨
دختر۶۶۶ عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 406 این بزمی پور هم رفته تو کار تبلیغ اولش که هیچ جا نشونش نمیداد بعد نون توشه حالا همش داره تبلیغ میکنه ... چون دوستمون گفت میخاد بهش گفتمکاش که منم اونجوری پول در میاوردم والا