2777
2789
عنوان

💚💞دلم شعری سراسر دوستت دارم.....💞💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 271 پست
کی باشم من که مانم یا نمانم تو را خواهم که در عالم بمانی هزاران جان ما و بهتر از ما فدای تو که جان ...

پوشیده چون جان می روی اندر میان جان من
سرو خرامان منی ای رونق بستان من

چون می روی بی‌من مرو ای جان جان بی‌تن مرو
وز چشم من بیرون مشو ای مشعل تابان من

🌹🍃🌹🍃

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ی ماست.......ما سکوت میکنیم که شما احساس زرنگی کنید:)
جان منی،جان منی،جان من آن منی،آن منی،آن من نور منی باش در این چشم من چشم من و چشمه ی حیوان من حض ...

.

دل را به پیش من بنه تا لطف و دلداری کنم
در عشق اگر بی‌جان شوی جان و جهانت من بَسَم

دل را منه بر دیگری چون من نیابی گوهری
آسان درآ و غم مخور تا منت غمخواری کنم

#مولانا

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از دوست به یادگار دردی دارم کان درد به صد هزار درمان ندهم 🌹🍃🌹

ما خستگانیم و تویی

صد مرهم بیمار ما

ما بس خرابیم و تویی

هم از کرم معمار ما

حضرت مولانا❤

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
🌷 🌾 🌿 بیا ای دوست با من همزبان باش بیا دسـتم بگـیر و مهـــربـان باش در ایـن دنیــا که بازار سیـ ...

در گلستان می‌گذشتم صبحدم
بوی یارم در مشام افتاد باز

در سر سودای زلفش شد دلم
مرغ صحرایی به دام افتاد باز

#عراقی

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
🌿🌹🌹🌿 تویی می! واجب آید باده خوردن! تویی بت! ‌‌  واجب آید بت پرستی! #مولانا 🌿🌹🌹🌿

به حسن تو نباشد یار دیگر
درآ ای ماه خوبان بار دیگر

مرا غیر تماشای جمالت
مبادا در دو عالم کار دیگر

مولانا#  

پوشیده چون جان می روی اندر میان جان من سرو خرامان منی ای رونق بستان من چون می روی بی‌من مرو ای جان ...

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم

چون دلبرانه بنگری در جان سرگردان من

تا امدی اندر برم،شد کفر و ایمان چاکرم

ای دیدن تو دین من،وی روی تو ایمان من

حضرت مولانا❤

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
پوشیده چون جان می روی اندر میان جان من سرو خرامان منی ای رونق بستان من چون می روی بی‌من مرو ای جان ...

چشم ساقی چو من از باده خرابست امشب
حیف از آن دیده که آمادهٔ خوابست امشب

با دل سوخته پروانه به شمعی می‌‎گفت
دادن بوسه به عشاق ثوابست امشب

#ملک_الشعرای_بهار

دل زمن بردی ودر جانی هنوز 

درد ها دادی درمانی هنوز 

اشکارا سینهدرا بشکافتی 

همچنان در سینه پنهانی هنوز 

هر دو عالم قیمت خود گفته ای 

نرخ بالا کن  که ارزانی هنوز 

این نیز بگزرد 

طالع من تیره‌تر یا زلف تو یا شام هجر

وصل تو دشوارتر یاکام دل یاکار من

سنگ آهن سخت‌تر یا آن دل بی‌مهر تو

نرگس تو خسته‌تریا این دل بیمار من

#ملک_الشعرای_بهار

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم چون دلبرانه بنگری در جان سرگردان من تا امدی اندر برم،شد کفر و ...

آفاق راگر دیده ام 

مهر بتان سنجیدهام 

بسیار خوبان دیده ام 

اما توچیز دیگری 

این نیز بگزرد 
هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم چون دلبرانه بنگری در جان سرگردان من تا امدی اندر برم،شد کفر و ...

انــــــــدر دل من درون و بیـــــرون همه او است
اندر تـــــن من جان و رگ و خـــــون همه اوست

اینجای چگـــــونه کفر و ایـــــمان گنجد
بی‌چون باشــــــــد و جود من چـــــون همه اوست
🌹🌹🌹

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ی ماست.......ما سکوت میکنیم که شما احساس زرنگی کنید:)
چشم ساقی چو من از باده خرابست امشب حیف از آن دیده که آمادهٔ خوابست امشب با دل سوخته پروانه به شمعی ...

لب خشکیده ی ما را نظری کن جانا

جز لبت بوسه مگر ارزش چیدن دارد؟

شهریار🌸

انــــــــدر دل من درون و بیـــــرون همه او است اندر تـــــن من جان و رگ و خـــــون همه اوست اینجای ...

من از ان حسن روز افزون کا یوسف داشت دانستم 

که عشق از پرده عصمت برون ارد زلیخارا 

این نیز بگزرد 
انــــــــدر دل من درون و بیـــــرون همه او است اندر تـــــن من جان و رگ و خـــــون همه اوست اینجای ...

شربت قند و گلاب از لب یارم فرمود
نرگس او که طبیب دل بیمار من است

آن که در طرز غزل نکته به حافظ آموخت
یار شیرین سخن نادره گفتار من است

#حافظ

لب خشکیده ی ما را نظری کن جانا ز لبت بوسه مگر ارزش چیدن دارد؟ شهریار🌸

شب شده
بیا آغوشت را بگشا
نبض زندگی ام
در خواهش یک شب بخیر تو
می زند
دریغ مکن....                  

#لیلا_صابری_منش

2790
2778
2791
2779
2792