2777
2789
عنوان

💚💞دلم شعری سراسر دوستت دارم.....💞💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 271 پست
به طبیبش چه حواله کنی ای آب حیات! از همانجا که رسد درد،همانجاست دوا حضرت مولانا❤

عیسی لب است یار و دم از من دریغ داشت
بیمار او شدم قدم از من دریغ داشت

آخر چه معنی آرم از آن آفتاب‌روی
کو بوی خود به صبح‌دم از من دریغ داشت

خاقانی#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
چون جان سپردنیست به هر صورتی که هست در کوی عشق خوشتر و بر آستان دوست با خویشتن همی‌برم این شوق تا ب ...

حريم عشق را درگه بسی بالاتر از عقل است

کسی آن آستان بوسد که جان در آستين دارد

#حافظ

🌷

یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞   💚تبریز💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🌷 🌾 🌿 علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را #سعدی 🌷 🌾 🌿

گر یک نظر به گوشهٔ چشم ارادتی
با ما کنی و گر نکنی حکم از آن توست

هر روز خلق را سر یاری و صاحبیست
ما را همین سر است که بر آستان توست

سعدی#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
🐞 🍂 آهِ من است در دل شبهایِ انتظار طومار شکوه‌ای که به پایان نمی‌رسد... #صائب_تبریزی 🐞 🍂

کُشت تقدیر تو ما را به که باید گفت؟
مُردم از درد، خدا را به که باید گفت؟

سرنوشتم اگر این است که می بینم
حکم تغییر قضا را به که باید گفت؟
🍃🌹🍃

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ی ماست.......ما سکوت میکنیم که شما احساس زرنگی کنید:)
پایان شب سیه سپید است 🍃🤍

روزی به دلبری نظری کرد چشم من
زان یک نظر مرا دو جهان از نظر فتاد

عشق آمد آن چنان به دلم در زد آتشی
کز وی هزار سوز مرا در جگر فتاد

#سعدی 

گر یک نظر به گوشهٔ چشم ارادتی با ما کنی و گر نکنی حکم از آن توست هر روز خلق را سر یاری و صاحبیست ما ...

گفتی هوای باغ در ایام گل خوشست

ما را به در نمی‌رود از سر هوای یار...

سعدی
🥀💫

چون جان سپردنیست به هر صورتی که هست در کوی عشق خوشتر و بر آستان دوست با خویشتن همی‌برم این شوق تا ب ...

همچو چنگم سر تسلیم و ارادت در پیش

تو به هر ضرب که خواهی بزن و بنوازم...

حضرت سعدی❤

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
روزی به دلبری نظری کرد چشم من زان یک نظر مرا دو جهان از نظر فتاد عشق آمد آن چنان به دلم در زد آتشی ...

گفتیم عشق را به صبوری دوا کنیم

هر روز عشق بیشتر و صبر کمتر است

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ی ماست.......ما سکوت میکنیم که شما احساس زرنگی کنید:)
حريم عشق را درگه بسی بالاتر از عقل است کسی آن آستان بوسد که جان در آستين دارد #حافظ     ...

چه فتنه بود که حسن تو در جهان انداخت
که یک دم از تو نظر بر نمی‌توان انداخت

بلای غمزه نامهربان خون خوارت
چه خون که در دل یاران مهربان انداخت

سعدی#  

کُشت تقدیر تو ما را به که باید گفت؟ مُردم از درد، خدا را به که باید گفت؟ سرنوشتم اگر این است که می ...

🔷🔹🔷🔹🔷🔹

حکم تیر مژه ات قتل مرا واجب کرد
بیخودی درس قضا، فقه و مبانی خوانده ام

🌹🌱🌹🌱

گفتی هوای باغ در ایام گل خوشست ما را به در نمی‌رود از سر هوای یار... سعدی 🥀💫

درمانِ اسیرِ عشق
صَبرست

تا خود به کُجا رسد
سَرانجام....

#سعدی

چه فتنه بود که حسن تو در جهان انداخت که یک دم از تو نظر بر نمی‌توان انداخت بلای غمزه نامهربان خون خ ...

به نقد اندر بهشت است آنکه یاری مهربان دارد....

فکر کنم سعدی 

گفتی هوای باغ در ایام گل خوشست ما را به در نمی‌رود از سر هوای یار... سعدی 🥀💫

تا تو به خاطر منی

کس نگذشت بر دلم

مثل تو کیست در جهان؟

تا ز تو مهر بگسلم

حضرت سعدی❤

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
همچو چنگم سر تسلیم و ارادت در پیش تو به هر ضرب که خواهی بزن و بنوازم... حضرت سعدی❤

تو از سر من و از جان من عزیزتری
بخیلم ار نکنم سر فدا و جان ایثار

اگر ملول شوی، حاکمی و فرمان ده
وگر قبول کنی بنده‌ایم و خدمتکار

#سعدی 

درمانِ اسیرِ عشق صَبرست تا خود به کُجا رسد سَرانجام.... #سعدی

🌷 🌾 🌿

ذره‌ای دردم ده ای درمانِ من

زانکه بی‌دردت بميرد جانِ من

#عطار
🌷 🌾 🌿