2777
2789
عنوان

کار

134 بازدید | 16 پست

یه موردی بود خواستم به شما بانو های سایت هم بگم

از بچگی اینو کردن تو‌مغزمون که یا باید از اول پولدار باشی 

یا انقد کار کنی که فک کنی یه زمانی پولدار میشی 

کاش بهمون از بچگی میگفتن چطور پول برامون کار کنه تا ما برا پول 

دقیقا حرف منم اینه کاری کنیم پولمون برامون کار کنه 💣💣💣🔥🔥🔥🔥 

عزیزای دلم نیازی به سرمایه خیلی زیاد هم نداره🤩

پولتون دست خودتونه 🔥خیالتون راحته که پولتون از ارزش نمیوفته 💣مهارت خاصی هم نیاز نداره☺️وقت زیادی هم نمیخواد💥میتونین در کنار عزیزانتون تو این اوضاع کرونا خونه باشین و بیشتر از بیرون خونه پول دربیارین 🔥🔥😍سودی خییییلی بیشتر از بانک هم میده بهتون 😊همه چیزم با سند و مدرک و هر چیزی بخواین در خدمتتون قرار میدم 🙏🙏

بازم سوالی داشتین با جان و دل در خدمتم ☺️🙏

😐عزیزم فهمیدیم بسه دیگه🤕

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

چیه؟بازاریابیه؟

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی جبهه میگیری گلم  تجربه ای داری؟؟

🤭جبهه نگرفتم اخ توهمه تایپیک هامیزاری...من شاغلم نیاز ندارم گلم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

خب چرا نصف و نیمه توضیح دادی 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
ببخشید اگر ناراحتت کردم با پیام گزاشتنم  باعثه افتخاره با بانوی پرتلاش مثه‌شما همکلام شدم 🙏☺️

من سنه قربان قیزی😍

دوست داشته باشین کامل توضیح میدم ، قبول کنین درخواستمو 😊

خب توضیح بده وا 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین