2777
2789
عنوان

ای وی اف

1308 بازدید | 151 پست

سلام وقتتون بخیر 

دومین باری هست که انتقال جنین انجام دادم.خدارو شکر دفعه اول انتقالم مثبت شد و یه دختر زیبا دارم.

الان ۳تا جنین انتقال دادم.اوایل انتقالمه خیلی رحمم و کمرم تیر میکشه.

از دوستان کسی هست تازه انتقال انجام داده باشه؟

دوست دارم حرف بزنیم تا اروم بشیم😍

تعداد رای : 0
نظرسنجی
نازایی
0
0%
ای وی اف
0
0%
لطفا گزارش بزنید برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کردید مثبت شد؟

من قبل از پانکچر خیلی گرمی جات خوردم تا کیفیت تخمک هام خوب باشه بعد انتقال هم تقریبا خنکی خوردم.نشاسته و با اب قاطی میکردم و میخوردم.مربای به هم خوبه میخوردم.غذای های نشاسته دار هم برای بعد از انتقال خوبن و اینکه کلا استراحت کردم و از همه مهمتر لطف خدای بزرگ

لطفا گزارش بزنید برام
پنج شنبه سونودارم دکترم بهم استرادیول واسپرین و پردنیزولون داده گفته این پنج شنبه برم سونو

روز اول پریودیم رفتم این هاروداد این هفته م باید برم سونو نمیدونم چراامپول نداده همه میگن به ماامپول داده دکتر

روز اول پریودیم رفتم این هاروداد این هفته م باید برم سونو نمیدونم چراامپول نداده همه میگن به ماامپول ...

شما میخوای بری پانکچر یا انتقال؟؟؟

لطفا گزارش بزنید برام
روز اول پریودیم رفتم این هاروداد این هفته م باید برم سونو نمیدونم چراامپول نداده همه میگن به ماامپول ...

من قبل انتقال سه بار رفتم سونو تا شرایط رحم و بررسی کنه بعد از اخرین سونو که همه چیز خوب بود ۵روز امپول پروژسترون زدم روزی دوتا😖😖

لطفا گزارش بزنید برام