2821
2789
عنوان

مادر شوهرم

174 بازدید | 15 پست

خیلی دلم گرفته با اینکه باردارم خانواده شوهرم اصلا درکم نمیکنن کل روز به بهونه های مختلف منو شوهرمو میندازن ب جون هم تا حدی ک دیگه منو شوهرم از هم زده شدیم چیکار کنم شوهرمم کلا هر چی مادرش میگه اطاعت میکنه میگه احترام مادر واجبه پس من چی وااای خدا 😔

خدایا مواظب دخترم باش💯

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچی عزیز . مگه میشه کاری کرد

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.
مثلا سر چه موصوعی؟ زیاد سخت نگیر بگو باشه و کار خودت رو بکن  من الان چند ساله با این روش روزگ ...

رو لباس پوشیدن 

میگه باید بیای کل کارای خونه رو ب جای منو دخترام انجام بدی  ی بارم ک باهاشون رفتم مسافرت خونه یکی از اقوامشون اونجا منو خار و خفیف کرد گفت تا منو بچه هام هستیم تو حق نداری جلوی ماشین بشینی کل روز زنگ میزنه ب خانوادم میگه دخترتونو نصیحت کنین و...

خدایا مواظب دخترم باش💯
نزار رابطتت خراب شه با همسرت خوب باش و مظلوم نمایی کن مثلا چیا میگن بهت

ایقد خودش و دختراش جلو همه فامیلاشون حرف منو زدن همه منو میبینن چپ چپ نگام میکنن دیگ روانی شدم در حدی ک میخیام از شهرمون بریم یزد برا زندگی😔

خدایا مواظب دخترم باش💯
ایقد خودش و دختراش جلو همه فامیلاشون حرف منو زدن همه منو میبینن چپ چپ نگام میکنن دیگ روانی شدم در حد ...

خب برید بهتر شوهرت راضیه حتما برو

کاربر جدید نیستم/ تیکر رسیدن به آرزوم😍
رو لباس پوشیدن  میگه باید بیای کل کارای خونه رو ب جای منو دخترام انجام بدی  ی بارم ک باها ...

وا ... استعفرالله

خدا صبر بهت بده عزیزم 

شما چند وقتی اصلا حساسیت نشون نده حرص نخور از چیزی که میخواد بچزونتت خودت جلوگیری کن ببینه بی اهمیت شده دیگه این قدر دخالت نمیکنه 

قرآن هم زیاد بخون خدا کمکت کنه نجات پیدا کنی از دست این ....