2789
عنوان

آسپرین

118 بازدید | 6 پست

خانما کیا بخاطر سقط مکرر قرص آسپرین از قبل اقدام میخورن تو پریودی باعث خونریزی زیاد نمیشه بنظرتون دکترم گفت از قبل اقدام اسپرین رو شروع کن تو بارداری هم امپول انوکساپارین بزنم وقتی میخورم معدم یکمی میسوزه و سرگیجه میگیرم برای شما عوارض نداش ؟ 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

من برای رشد کم بچم می خوردم و‌می خورم ایرانیشو می خوردم خلی معدمو اذیت کرد ولی امریکاییش عالی بود

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
من برای رشد کم بچم می خوردم و‌می خورم ایرانیشو می خوردم خلی معدمو اذیت کرد ولی امریکاییش عالی بود

از قبل بارداری هم میخوردی  پریودی بیشتر نمیکرد؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امریکاییش گیر میاد اینجا ؟ چنده قیمتش؟

سلام عزیزم تاپیکتو خوندم در مورد مصرف آسپرین قبل از بارداری بود . من۴۰سالمه فرزندی ندارم . دوبار کورتاژ شدم . دکترم گفته باید قبل بارداری آسپرین بخورمو در بارداری آنوکسپارین بزنم . من چندبار حجامت کردمو آزمایشگاه خون دادم و هربار خونم به شدت و رقیق اومده و دیر بندمیاد ‌. حالا میترسم آسپرین بخورم میگم مگه برا غلظت خونیا مگه نیس؟ خطر نداره خب؟