2777
2789
عنوان

چرا تاپیکم ترکید ؟

72 بازدید | 8 پست

من از حقوق برابر زن و مرد گفتم نه حرف سیاسی زدم نه حرف عقیدتی زدم نه به کسی توهین کردم نه در مورد مسائل جنسی حرف زدم . فقط حرفم این بود که از حقوق خودمون با خبر بشیم. نه کسی با کسی دعوا کرد.

خب اشتباهت همین بود که یه تاپیک درست حسابی زدی‌ که میتونست مفید باشه

اگه میخوای تاپیکت نترکه تا میتونی پرت و پلا توش بگو

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی نی نی یار ترکونده یا کاربرا ؟

نمیدونم والا

ما هم یه بار تو یه تاپیکی داشتیم درباره بمباران ژاپن تو جنگ جهانی حرف می زدیم یهو ترکید.با اینکه فقط داشتیم از جنبه تاریخی بررسی می کردیم.

انگار یه عده اینجور تاپیکا به نفعشون نیست.

اگه مثلا تاپیک میزدن ناله می کردی که چرا زن هیچ‌حقی نداره مسلما ده دوازده صفحه میشد

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نمیدونم والا ما هم یه بار تو یه تاپیکی داشتیم درباره بمباران ژاپن تو جنگ جهانی حرف می زدیم یهو ترکی ...

من فقط گفتم این مناسبت ها و تبریک گفتن ها راهگشا نیست باید برای حقوق خودمون کاری بکنیم . این تبریک گفتن ها و ذوق کردن ها و کادو گرفتن ها وقتی هیچ نتیجه ای نداره جز مسخره کردن مفهوم دیگه ای نداره

من فقط گفتم این مناسبت ها و تبریک گفتن ها راهگشا نیست باید برای حقوق خودمون کاری بکنیم . این تبریک گ ...

اصلن ماهیت هشت مارس از نوع جشن و تبریک گفتن و کادو دادن نیست، یک نماده برای مبارزه و اعتراض، جشن مال وقتیه که این مبارزه با نابرابری به ثمر نشسته باشه، هنوز خیلی مونده تا اون روز

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
اصلن ماهیت هشت مارس از نوع جشن و تبریک گفتن و کادو دادن نیست، یک نماده برای مبارزه و اعتراض، جشن مال ...

حرف منم همین بود اما همه به من گفتن داری تو ذوقمون میزنی و انرژی منفی میدی 🤦‍♀️ واسه چند نفرشون توضیح دادم اما جوابی به من ندادن احتمال میدم اونا گزارش زده باشن . 

حرف منم همین بود اما همه به من گفتن داری تو ذوقمون میزنی و انرژی منفی میدی 🤦‍♀️ واسه چند نفرشون توض ...

خب این مدلی برگزار کردن ۸ مارس بیشتر با سلیقه‌شون سازگاره، پست تبریک تو اینستا و لایک و کادو و انرژی مثبت و از این جینگول‌بازیها. این خیلی از مطالعه و تفکر انتقادی و مبارزه و اعتراض راحت‌تر و شیک‌تره 🙃

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!