2777
2789
عنوان

پول☹

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 25 پست
خوب مثلا چه هزينه هايي. با اونا هست؟ به همسرت بگو به مامانش بگه يجوري كه زشته نامزدم از پول خودش حس ...

نامزدم ک طفلی روش نمیشه بگه اگ هم داشت خودش میدادبهم..میخام ب صورت غیرمستقیم بگم مثلا ی موقع ک پیششون بودم بگم بده کارم ب مامانم یاچی☹😑

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نامزدم ک طفلی روش نمیشه بگه اگ هم داشت خودش میدادبهم..میخام ب صورت غیرمستقیم بگم مثلا ی موقع ک پیششو ...

كلا از همين اول راحت باش خيلي بهتره

خيلي با لبخند و ببخشيد روم نميشه بگم و اينا بگو اگه جسارت نباشه هزينه آرايشگاه رو چون از پس انداز خودم دادم 

حالا چقد شد هزینه رنگ؟ برا خودت بوده دیگه ، نگو کلا 😐

خب برای منه درسته ولی خب دیگ قرارمون این نبوده من ک از شوهرم پول نگرفتم تالا همه خرجام باخودمه دیگ انصاف نیس

كلا از همين اول راحت باش خيلي بهتره خيلي با لبخند و ببخشيد روم نميشه بگم و اينا بگو اگه جسارت نباشه ...

نمیتونم 🥺خ زشته مستقیم بگم

هم نگو راا حلی بدین

چی بگم عزیزم. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !