2777
2789
عنوان

چقددد ناراحتم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 75 پست
عزیزم این کرونا لعنتی تموم شه بچه رو بزار مهد دیگه به همه چیت برس

پسرم مثل باباشه خیلی غیراجتماعیه فقط به من میچسبه یه مدت پرستار گرفتیم براش ،پرستار بیچاره از دستش فرار کرد مهدکودک هم نمیتونه بمونه😫برام دعا کن توروخدا گلم🌺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مامانم همش اذیتم میکنه با حرفاش☹️ولی اونا یه جای دیگه زندگی میکنن ،نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میش ...

تصمیم خودت بوده که بچه دار شدی خب سخته پاش وایسا گلم.

بذار بزرگ تر شه مهد باز شه به کارات میرسی این شرایط موقته

بعدم بچه تا دو سالگی حتی نمی دونه از شکم مامانش بیرون اومده می دونستی؟ طفلی گناه داره. بعدم بچه ها طرد شدن از سمت والدین رو حس می کنن حس امنیت شون میاد پایین یعنی تو حتی داری فکر می کنی بچه مزاحم ته یا سرش با شوهرت بحث می کنی اون می فهمه حس می کنه و احساس طرد شدگی می کنه یه چند وقت کاراتو بذار کنار فقط به بچه توجه کن باهاش بازی کن آروم میشه خودش می کَنه ازت.

این ترمو مرخصی بگیر.

اما تا کاراتو به یه جایی نرسوندی بچه دوم رو نیار چون بچه اول اصلا باید تا ۶ سالگی تک فرزند باشه

خب اینم یه بازه زمانی داره بعضی از بچها بچگی لجبازی ولی یه سال بگذره بهتر میشن نگران نباش الان یه ما ...

نه بابا خداروشکر هیچیش نیست فقط با باباش همدیت شده که منو از زندگی عقب بندازن

تصمیم خودت بوده که بچه دار شدی خب سخته پاش وایسا گلم. بذار بزرگ تر شه مهد باز شه به کارات میرسی این ...

راس میگین حرفاتون کاملا درسته من خودم اصلا بچه دوم نمیخوام ولی همش دعوا داریم میگه پشت سر هم باشن من دخترمیخوام

راس میگین حرفاتون کاملا درسته من خودم اصلا بچه دوم نمیخوام ولی همش دعوا داریم میگه پشت سر هم باشن من ...

خب بگو شرایط جسمی اش رو نداری اسم درس و اینا نیار بنداز گردن شرایط جسمی اون که نمی خواد بزاد تو می خوای ۹ ماه حمل کنی و دنیا بیاری کلا هم بین دو تا بچه ۶ سال باید فاصله باشه.

خب بگو شرایط جسمی اش رو نداری اسم درس و اینا نیار بنداز گردن شرایط جسمی اون که نمی خواد بزاد تو می خ ...

خیلی لجبازه مرغش یه پا داره فقط در حال دعواییم میگه خب تحمل کن  اپولو هوا نمیکنی که🙁😏

خیلی لجبازه مرغش یه پا داره فقط در حال دعواییم میگه خب تحمل کن  اپولو هوا نمیکنی که🙁😏

البته دو تا رو بیاری با هم بزرگ کنی و یهو بفرستی مدرسه خلاص شی بد نیست😁 ولی اینجور که معلومه کلافه میشی پس مقاومت کن😏