2777
2789
عنوان

چقددد ناراحتم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 75 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من تاپيك قبلتون بودم

شما خيلي خودخواهي

بچه ١٨ ماهه ب مادر احتياج داره يعني چي كاروتحصيل!!شما حس امنيت و ارامشو از طفل معصوم ميگيري وقتي تنهاش ميذاري

الان تحصيل نكني ب جايي بر نميخوره تا زمان بزرگ شدن بچت

من خواهرانه گفتم اميدوارم دلخور نشي ولي واقعيته❤️ 

عزیزم کی و چی از بچه واجب تر اخه ، اگه اروم باشی ارامش به زندگیت میاد ، برنامه ریزی کن موقع هایی که خوابه بشینی درس بخونی ، این روزها میگذره بخدا چند سال بعد دلت واسه همین روزات هم تنگ میشه . واسه نطافت کارگر بگیر . غذا اینا هم درست کردنش کاری نداره دیگه . از مادرت هم بخواه گهگداری بجه رو بگیره تا درس بخونی ... 

اخه من از كل زندگيم زدم تا كي 😥

بچه من ۱۸ ماهشه

منم تحصیلات دانشگاهی دارم

ولی تا از اب و گل در نیومده

فکرشم به ذهنم نمیرسه

گناه دارن طفلی

خو بچه نمیاوردیم 

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥

شوهرت برات خرج میکنه؟تنها راه اینکه شوهرت با تو در نگهداری بچه همکاری کنه تا بتونی درس بخونی و کار کنی اینه که تا میتونی خرج بتراشی و قناعت رو کنار بزاری

شرایط اقتصادی هم که با تو در این زمینه همکاری می‌کنه😆😏

ببین رحم نکن،اسراف نکن ولی صرفه جویی رو بزار کنار،هر هفته برای خودت و بچه لباس خونه بخر،هر بار رفتی بیرون از چیزی خوشت اومد خرید کن،هر ماه جداگانه لباس بیرون خرید کن برا خودت و بچه

هر روز شیرموز و شیرهوبج و معجون و خشکبار بخور،هر هفته خرید خشکبار داشته باش،

هفته ای یکبار کباب برگ کن

خلاصه به جیبش رحم نکن

اگرم چیزی گفت،بگو قیمتا بالاست تقصیر من چیه،تازه تو این وضعیت به فکر بچه دومی

یا بگو همکاری میکردی میرفتم سر کار خرجمون درمیومد

اگه خوب کار می‌کنه و خونه و ماشین دارین و وضعتون خوبه و چیزی به نامت کرده و زندگی تون راحته واسه چی میخوای باز شاغل شی؟به خدا حسرت این روزای بچه ت رو بعدا میخوری

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
اگه وضع مالیتون خوبه برای چی کار کنی عزیزم سرت درد میکنه واسه کار بیرون بشین خونه بچه هاتو بزرگ کن

مگه همه زندگي پوله منم ميخوام تو اجتماع باشم ٧ سال غربت تحمل نكردم كه الان وضعم اينجوري باشه☹️

شوهرت برات خرج میکنه؟تنها راه اینکه شوهرت با تو در نگهداری بچه همکاری کنه تا بتونی درس بخونی و کار ک ...

نه خيلي خرج ميكنه ولي من دلم ميخواد كار كنم عاشق شغلمم نميشه كه همش علاف يه الف بچه بشم كه😕

مگه همه زندگي پوله منم ميخوام تو اجتماع باشم ٧ سال غربت تحمل نكردم كه الان وضعم اينجوري باشه☹️

اجتماع مگه چه خبره خب عزیزم من الان تو اجتماعم ولی واقعا چیزی توش نیست دلم میخواست زن خونه باشم ولی مجبورم کار کنم این اصلا خوب نیست همه چیز پول نیست درسته ولی اگه شوهرت از نطر مالی حمایت میکنه تو  بچتو بزرگ‌کن به خودت برس مهمونی برو حال کن واسه خودت

الان که والا مرداش هم بیکارن چه برسه شما . خیلی خوبه که دوس داری توی اجتماع باشی ما هم درس خوندیم توی اجتماع بودیم الان بخاطر بچه هامون چند سالی بیخیال شدیم .. بچت خیلی کوچیکه گناه داره