2821
2789
عنوان

گریه کنممممم

163 بازدید | 15 پست

بابام نمیزاره عید شوهرمو ببینم 

منو شوهرم اشتی کردیم اما پدرمادرم نه 

به منم میگن نه حق داری بری نه حق داره بیا 

عقدیم میدونم شوهرم مقصر بوده اما واقعا عیدمم اینجوری بگذره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بخاطر ایناس میگیم وقتی باهمسرتون جروبحث دارید نزارید خانواده ها بفهمن برین پیش مشاور 

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
آره بذار قشنگ ادب بشه از اول کار حق با خانوادته

خیلی سخته چون من باخانوادمم بهم خوش نمیگذره همش تا جایی میریم قصه زندگی منو تعریف میکنه انقدر زندگی منو بزرگ میکنن که میرسه به اینجا

خواهرمم کوچیکه مامانمم خیلی ادم ضدحال زنیه بابامم که هی حرف نمیزنه عیدم تمام خاله هام میرن شهرمون پیش مادربزرگم من باید بمونم یه مادر افسرده 

خیلی سخته چون من باخانوادمم بهم خوش نمیگذره همش تا جایی میریم قصه زندگی منو تعریف میکنه انقدر زندگی ...

سخت نگیر هیچوقت اینام جلو شوهرت نگو فردا میشه ضعفت اگه بدونه شرایطت اینطوریه تحمل کن میگذره

سخت نگیر هیچوقت اینام جلو شوهرت نگو فردا میشه ضعفت اگه بدونه شرایطت اینطوریه تحمل کن میگذره

اون بهش خوش میگذره عید خواهر برادراش میان  دقشو من بخورم که این وسط اون زنگ زد به بابام گفت

اون بهش خوش میگذره عید خواهر برادراش میان  دقشو من بخورم که این وسط اون زنگ زد به بابام گفت

خوش بگذره حسادت نباید بکنی با شوهرت ک ....

بذار تنبیه بشه ک دفعه بعد ب خانوادت نگه دعواتون رو 

خوش بگذره حسادت نباید بکنی با شوهرت ک .... بذار تنبیه بشه ک دفعه بعد ب خانوادت نگه دعواتون رو 

تنبیه میشه بنظرت 

بنظرت مردا براشون مهمه  زنشون کنارشون نباشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز