2777
2789
عنوان

لکه پوستی عجیب

121 بازدید | 13 پست

بچه هامن یه لکه پوستی عجیب دارم گاهی بیشترمیشن دکتراشهرکردهم بلدنبودن چیه هرکی یچی میگه کسی اینجوری بوده؟اصلاچیه توضیحاتومیدم اگه کسی بودعکسشم میفرستم بعد.لکه سفیدروش جوش ریزقرمز بعدموقع حمام رفتن این لکه سفیداب بش میخوره رنگ قرمزمیشه😑😳

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://uupload.ir/files/2wta_۲۰۲۱۰۳۰۸_۱۶۱۹۱۹.jpg

https://uupload.ir/files/tdg4_۲۰۲۱۰۳۰۸_۱۶۱۸۵۷.jpg

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
عکست ابی نشده عکس بزار راهکار بدم

نمیدونم چرالینکام ابی نمیشه روش فشاربده نگه دارمیزنه جستوجواینترنت بازمیشه واست

نمیدونم چرالینکام ابی نمیشه روش فشاربده نگه دارمیزنه جستوجواینترنت بازمیشه واست

اگه اینستا داری attareston و فالو کن بهشون بگو من لکه های قهوه ای داشتم ماله من رفع شد

میرقصانم زندگی را به سازم
اگه اینستا داری attareston و فالو کن بهشون بگو من لکه های قهوه ای داشتم ماله من رفع شد

نه اینستاندارم😣رایگانه؟اگه اره اسکرین بگیرجای من بپرسی

بنظرم از گرمیجات باشه خصوصا مصرف شیرینی یا سرخ کردنی چون برادرزاده م همینطور بود یمدت پرهیز کرد خوب شده 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
بنظرم از گرمیجات باشه خصوصا مصرف شیرینی یا سرخ کردنی چون برادرزاده م همینطور بود یمدت پرهیز کرد خوب ...

من گرمیجات وشیرینی نمیخورم یعنی دوس ندارم چیزاشیرینو.واقعااین شکلی بود؟

من گرمیجات وشیرینی نمیخورم یعنی دوس ندارم چیزاشیرینو.واقعااین شکلی بود؟

همون اندازه که در عکس دیده میشد بنظرم شبیه به برادرزاده م بود بهر حال توی عکس تشخیص دادن مشکله عزیزم 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین