2777
2789
عنوان

بیبی چک

63 بازدید | 12 پست

خانوما من دوروزه بیبی چکام هاله میندازه ولی خیلی کمزنگ.تودوربین گوشی معلوم نیستش.۲۳موعدمه.امروز برم ازمایش نشون میده؟

ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوش بحالت من دیروز بیبی گذاشتم به امید اینه هاله بندازه خبری نبود ولی

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
من یه روز بعد موعدمه  نمیرم😂😂😂

چ دلی داری تووو

ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
خوش بحالت من دیروز بیبی گذاشتم به امید اینه هاله بندازه خبری نبود ولی

هاله خیلی کمرنگه با زورچشم دیده میشه.فکرکنم زودزدم ک کمرنگه.