کاپوچینوووو مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8309 عنوان دلنوشته👉 675 بازدید | 16 پست کوردا یه جمله دارن که میگه:"ساتیک بینینی تو بو یک سالم به سه"یعنی:"یک ساعت ببینمت میشه آذوقه ی یک سالم!" 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛ 1399/12/18 | 14:23 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تتلیتی_اعظم عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 5890 خیلی عالی بود😅❤ تو این شهر پر نقاب تو با اون بخواب.......من با قرص خواب🙂 تتلیتی نیستم فقط یاس♥
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92916 اشتباه میگن یک ساعت چی میشه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
کاپوچینوووو مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8309 اشتباه میگن یک ساعت چی میشه امتحان کن خوب 😍 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛
دختربهارمم عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 5435 قشنگه😍😍😍😍من عاشق کردام، ینی واقعا از ته قلبم دوسشون دارم، بااین ک اصلا تاحالا باهاشون برخوردی نداشتم. کردای عزیز، خیلیییییی ماهین🥰🥰🥰🥰 میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤ من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞
kylie_jennr عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 371 اگ عاشق واقعی باشه نمیتونه یه سال تموم نبینتش °accept yourself°
منخودمم عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 5808 👌👧 پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿 #حسین_پناهی
کاپوچینوووو مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8309 قشنگه😍😍😍😍 من عاشق کردام، ینی واقعا از ته قلبم دوسشون دارم، بااین ک اصلا تاحالا باهاشون برخوردی ... 😘 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛
دختربهارمم عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 5435 😘 شما کردی؟ میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤ من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞
کاپوچینوووو مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8309 شما کردی؟ بله عزیز 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛