من هفته ۸ فهمیدم هماتوم دارم روز اول کلی خونریزی کردم انگارشیلنگ بهم وصل کردن بعدش خون کمترشد هفته بعدش خون سیاه رنگ شد به صورت لخته های خیلی کوچیک....این چندروز اخر لک قهوه ای دیدم گفتم خداروشکر داره جذب میشه تااینکه امروز صب دوباره خونریزی کردم انگار این شیاف بیخودی هستش روزی دوتا شیاف فرتیژست ۴۰۰میزارم به نظرتون داره جذب میشه یا دفع میشه؟؟هی میترسم بزرگتر نشده باشه الان توهفته۱۱ هستم
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کی میگ؟؟؟همین امپول خونریزیمو قطع کرد.خود دکتر متخصص مینویسه چ ربطی داره پروزسترونه .رحم توهمینجوریشم در حال تولید پروژسترونه.بااین فکرا بچرو نابود نکن
من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
عزیزم هفته بیست ب بعد دیگ هماتوم ۹۰ درصد جدب میشه کی گفته اینو؟برو انپول بزن وگرن همینجور خونریزی کنی خدایی نکرده جنین سقط میشه.جنین تحمل خونریزی رو نداره.از دکترت تعجب میکنم واست ننوشته من خودن هماتوم داشتم اگر امپول نمیزدم و خداکمکم نمیکرد بچم سقط میشد
من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤