2777
2789
عنوان

اپلیکاتور

252 بازدید | 10 پست

دیروز برای اولین بار از اپلیکاتور استفاده کردم تقریبا نصف کرم اومد بیرون 

امروز ک دوباره استفاده کردم ی زره بیشتر فشار دادم بد ک اپلیکاتورو در اوردم ی زره خونی بود ؟!

طبیعی این ی زره ترسیدم 

زیاد فشار نده پاره می‌کنی خودتو😐😐😐 خب طبیعیه همیشه اضافه کرم میاد بیرون ، وقتی هم میزنی اصلا نباید پاشی ولی صبح ک میری دستشویی میبینی زده بیرون

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خیلی فشار ندادم 

حتما دراز بکش بعد اپلیکاتور رو وارد کن ، چون وقتی سر پایی یا نشسته ای عضلات واژن منغبض میشن و نتیجش هم میشه همینی ک دیدی

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
مرسی ممنون من سرپا میزدم 

خواهش میکنم بانو💖💖💖 دراز کشیده اصلا درد و اذیتی نداره و خیلی کمتر از کرم خارج میشه ولی یادت باشه زدی دیگه نباید پاشی حداقل یک ساعت باید دراز کشیده باشی