2821
2789
عنوان

زندگی مشترک

99 بازدید | 5 پست

🍃❤️🍃❤️🍃❤️🍃❤️🍃

هردو_بخوانیم

❌هنگامي كه رابطه تبديل به زندگی مشترک مي شود، بعضي چیزها باید تغییر کند.

👈باید یاد بگیریم که گاهی پای بگذاریم روی تمایلاتمان، آدم است دیگر ، یک روز حالش خوش نیست ، یک روز هورمونهایش تنظیم نیست ،

یاد بگیریم زندگی مشترک میدان جنگ نیست، ميدان همدلي و درك متقابل است،

❌وقتي قدرت كنار آمدن با ناملايمات و تنش هاي ديگري را نداري، بهتر است زندگي تشكيل ندهي، اگر احساس مي كني به پختگي درك ديگري و گذشت نرسيده اي چه نیازي به درگیر شدن در مسولیتهای زندگی مشترک داري؟!

زندگی مشترک يادگيري مي خواهد

💕

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .

دقیقااااااا

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این بهم خوردن هورمون و فشار کار و ... خیلی بتید طرف مقابل درک داشته باشه، ولی حس میکنم ‌مردهای کمی ا ...

معمولا از عدم آگاهی صورت می گیره .

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .
این آگاهی ربطی به تحصیلات داره به نظرم تا حدودی

دقیقا تا حدودی . باید اطلاع رسانی بشه مثلا ورود همسر به خانه بدترین موقع هست برای شکایت زن از مسائل خانه