2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

40 بازدید | 7 پست

من کلاس دهمم و در حدی بلدم چه کتابایی میتونید بهم معرفی کنید کسی هست کا انوزش بدهه 

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

من خوداموز دارم یادمیگیرم 

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوداموز دارم یادمیگیرم 

چجوری ؟تاثیری  هم داره؟

امضات چ انرژی خاصی داره😍

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
چجوری ؟تاثیری  هم داره؟ امضات چ انرژی خاصی داره😍

اره زبانم عالیه برای ادامه تحصیل هم دارم میرم خارج از کشور زبانم باید اوکی باشه دیگه

زبان رو باید عاشقش باشی سریع یاد میگیری منم فقط برای مشکلات گرامری کمک میگیرم 

مرسی عزیزم😙❤کلا از انرژی منفی بودن بدم میاد ادم باید سرشار از انرژی مثبت باشه که به اهدافش برسه

موفق باشی

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

اره زبانم عالیه برای ادامه تحصیل هم دارم میرم خارج از کشور زبانم باید اوکی باشه دیگه زبان رو باید ع ...

میشه باهم همکاری کنیم یاد بگیریم؟

موفق باشی خانم دکتر آینده😍😁

میشه باهم همکاری کنیم یاد بگیریم؟ موفق باشی خانم دکتر آینده😍😁

چرا که نه عزیزم اینطوری انگیزه هم بیشتر میشه 

ممنون 😍

چرا که نه عزیزم اینطوری انگیزه هم بیشتر میشه  ممنون 😍

چششم😍میشه بپرسم شما چند سالتونه؟