2777
2789
عنوان

رانندگی رد شدم

519 بازدید | 19 پست

بچه ها برای بار دوم  رد شدم هر بار یه ایرادی دارم همش یادم میره

با ماشین مربیم خیلی خوب میرم ولی امروز یه پارک سی سانت هم نتونستم درست برم موقع دنده عقب یادم رفت دنده عقب بزنم یعنی خاااااک تو سرم

چیکار کنم؟

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید خدا اجرتون بده🤲🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دفع اول قبول شدم به روز قبل با ماشین امتحان رفتم تمرین 

منم میخوام همین کارو بکنم به نظرت با مربی مرد بردارم بهتر نیست؟

فدا سرت ، همیشه روزقبل امتحانت با مربی برو یا با ماشین خودتون همه کارایی که مربی میخواد وتمرین کن

دیروز اینقدر خوب رفتم مربیم کلی تعریف میکرد نمیدونم چرا واسه امتحان همه چی یادم میره

منم میخوام همین کارو بکنم به نظرت با مربی مرد بردارم بهتر نیست؟

مربی مرد صددرصد بهتره

روزها رفتند و من دیگر  خود نمی دانم کدامینم             آن منِ سرسخت مغرورم  یا   منِ مغلوبِ دیرینم    
آره بهتره منم 3 بار رد شدم سری چهارم روز قبلش با مربی مرد برداشتم  روز امتحانم قرص پرانول خورد ...

امیدوارم آموزشگاه ماشینشو بده باید مبلغی هم بهشون بدیم درسته؟ خیلی از دست خودم ناراحتم انگار وقت امتحان آلزایمر میگیرم

ياد خودم افتادم  

من بار دوم قبول شدم. اونم با يك افسر بداخلاق و سخت گير

بار اول انقد استرس داشتم كه نگو.... موقع حركت پامو گذاشتم رو گاز. افسر هم گفت كجااااا. واستا با هم بريم. دنده عوض نكرده كجا عجله داري    

البته نه اينقدر مهربون. با لحن بد بهم گفت. منم اون موقع 18 سالم بود و نُنُر   پياده شدم رفتم بغل بابام با گريه گفتم افسر دعوام كرد     هيچوقت يادم نميره....

البته نميدونستم كه قراره با سختيهاي بزرگتري تو سن 23 سالگي مواجه بشم.  

اما اون آزمون اولين رو در رويي من با آدم بي ادب و نامهربون بود  

شما هم استرس نداشته باشيد جانم. اتفاقا اين رد شدنها باعث ميشه كاملا متوجه ايراداتتون بشيد.

زماني كه با مربي‌تون تمرين ميكنيد. كاملا طبيعيه كه اشتباهاتتون كمتر باشه. چون باهاشون راحتيد و استرس هم نداريد.

بهتره موقع تمرين از مربي تون بخواييد ازتون آزمون بگيرن. شايد كمك تون كنه

موفق باشيد