2777
2789
عنوان

دیگه دارم میمیرم

269 بازدید | 7 پست

حالم بهم میخوره انقدر روکین خوردم از حالت تهوع جنازه شدم تا صبح نخوابیدم 

شوهرم هیچ درکی از آینده بچه نداره میگه باباهامون دارن کافیه یا خودم پیش بابام کار میکنم خب مالمون یکیه 

گیر داده دیگه داره ۳سال میشه عروسی گ کردیم باید بچه بیاریم خانواده خیر ندیدش به عروسای ۳۰سالشون که دیگه پخته و خانوم آن نمیگن بچه بیار گیر دادن به من ۲۲ساله که هنوز خونمو طفلی مامانم واسم تمیز میکنه 

الانم داریم میریم تو یه ساختمون باهاشون دیگه عمرا بچه بیارم تا یا از اونجا بریم یا ببینم شرایط خوبه دخالت ندارن بیارم 

یعنی نمیفهمه یه بچه توی استرس و فضولی و تنش بدنیا بیاد چقدر بده 

حاضرم بهم بگن نازا ولی بچه امو بدبخت نکنم دوتایی عذاب بکشیم بیا. بگه مامان تو عرضه نداشتی تو فلانی دیدم طرف بچه شلوغ کرده از یه طرف مادرشوهرش اذیت کرده رو دست بچه داغ گذاشته کلی خون ب جیگر شده سر بچه الان بچه میگه چرا منو اونمپقع دنیا اوردی وقتی تعادل روحی نداشتی 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم واسه شورای شهر کاندید شده ایشالا در بیاد یکم مستقل شیم حالا باز تو یه ساختمون بودن مهم نیست خودم به زمین دارم یه مقدار از بابام کمک میگیرم اینا جدا میشیم از اونجا بالاخره میگذرونیم 

اخه من برم بگم پدرشوهر بچه من ماشین شارژی میخواد مثلا اونم بگه چه خبره فلان 

باور کنید الان من لباس می‌خرم جونشون در میادا با اینکه بابام میخره هم واسه من هم شوهرم فک میکنن پول اوناست در صورتی که شوهرم براش زحمت میکشه 

پدرشوهرم خدایی بد نیست مادر و خواهر شوهرم میگن اختیار مالتو‌ نده دست پسرت واسه زنش خرج میکنه فلان بهمانه 

خواهرشوهرم همش ازم پول میگرفت ب خیال اینکه پول داداشمه نمیداد بهم آخر سر به شوهرم گفتم بابام ب من پول میده واسه خودم چیز بخرم نه ابجی تو بگو پولمو بده بدون اینکه بهم بگه زده بود به کارتم بعدا اصلا نگفت زدم 

چرا خونتو مامانت تمیز میکنه؟!!!!!!!!

هرروز نه که مثلا دی وز اومد واسم خونه تکونی کرد 

یا ماهی یبار که میاد یه کمک میکنه 

باخانواده همسرتویه ساختمونی بعدمامانت میاد خونتو تمیز میکنه

نه فعلا نرفتیم قراره بریم 

میدونم شوهرمم خودش مجبوره ولی پیش من نمیگه 

ی قرص دیگه امتحان کن عزیزم لویتود برای من بدون عوارض بود 

جدی مرسی فداتشم 

بخدا دیونه شدم تا۴/۳۰تز تهوع بیدار بودم ۴/۳۰بزور چشامو بستم هی تو خواب بیدار میشدم حالم بد بود دوباره ۸صبح تا الان کلاس داشتم 

از یه طرف به چاق شدنم گیر داده شوهرم قرص لاغری میخورم به خود بیچارم آسیب میزنم تا دهنشو ببندم رژیم گرفتم تو یه ماه بزور ورزش ۲کیلو کم کردم معده درد گرفتم پرخاشگر شده بودم  

واقعا دیگه خسته شدم نمیگم زندگیم خوشی نداره ولی همش سختی و فشار