2777
2789

منم لایک کنید لطفا

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم شوهرم ازاول خیلی آروم بودامامن هیچ مدیریتی نداشتم تااونم عصبی شدبعدمن تلاش کردم البته هنوز ...

آفرین عزیزم

این یعنی عزت نفس

و نه فقط رفتار همسرتون

بلکه رفتار تمام مردم جهان برگرفته از حس و حالتون نصبت به خودتونه

پس تا میتونی اولویت خودت باش و خودت رو لایقه تمام خوبی ها و زیبایی ها و ثروتهای جهان بدون

خیلی از تاپیک خوشم اومدعالیه  با شوهری که مداوم به حرف مادرش گوش میده و دوتایی با مادرش دائم د ...

با بی تفاوتی کامل 

کاملا برات خنثی باشه این برخوردها

به هیچ عنوان به خودت نگیر و فکر منفی نکن

سلام به همگی

من کمی داستانم طولانیه اما مطمئنم برای همه نکات جالبی داره😊

من و همسرم امسال دقیقا ده سال میشه که برای همیم

واقعا با عشق ازدواج کردیم اما سنتی

فامیل دور ما میشن و از لحاظ شهری، هم ولایتی محسوب میشیم

اما من بزرگ شده ی تهرانم و زمان عقد یه دختر نوزده ساله بودم که به هیچ چیزی جز عشق و علاقه فکر نمیکردم

خانواده همسرم باغدارن و یک خانواده شلوغ هستند

من و تنها جاریم که شش سال ازم بزرگتره همزمان عروس خانواده شدیم

با اینکه جاری من بزرگ شده ی همین منطقه ی روستایی بود اما بخاطر روحیه اش خیلی کلاس میذاشت، در کارهاشون اصلا شراکت نمیکرد و خیلی رک میگفت من توی باغ پدرم اینکار رو نکردم که اینجا کنم! و قاعدتا مورد احترام خانواده همسرم بود، هرچند که پشت سرش حرف و دلخوری زیاد بود...

اما من عاشق کار و فعالیت توی باغ بودم، هم برام جذاب بود و هم وقتی میدیدم همسرم از همکاریه بی ریای من خوشش میاد بیشتر تشویق میشدم

حتی با خانواده همسرم خیلی صمیمی و راحت بودم

شاید خیلی حرفها میزدن اما من چون کلا کینه ای نبودم زود فراموش میکردم

ولی خوبی های من وظیفه شده بود و این برام اصلا خوب نبود!

اما گذشت و من بچه دار شدم

بخاطر افسردگی بعد از زایمان خیلی به حرفها حساس شده بودم

مادرشوهرم دائم میگفت تو شیر نداری که بچه چاق نمیشه!

در حالی که رشد پسرم کاملا عادی بود

یا یبار روز دهم زایمانم پدر همسرم گفت تو کاره ی این بچه نیستی، فقط زاییدیش، در اصل مال ماست!!!!!

مثلا با لحن شوخی بود

اما من فروریختم

کلا دیگه به حرفها و کارهای خانواده همسرم دیدم بد شده بود و این دید به زندگیه زناشوییمون هم رسوخ کرد

محبت بین من و همسرم دائما کمتر میشد

من به طلاق فکر میکردم اما ترس از گرفتن بچه ام از من رو داشتم

حالم خوب نبود و همسرم نمیخواست من رو درک کنه و بفهمه خانواده اش زیادی توی نوع بزرگ کزدن بچه ام دخالت میکنند

ما دعوا نمیکردیم، حتی بحث هم نمیکردیم اما سرد شده بودیم

هردومون!

حتی یکبار خیلی مودبانه گفتم که از مادرت بخواه انقدر گیر نده، من فقط شیر حرص به این بچه دادم

و اون هم آب پاکی رو ریخت روی دستم و گفت خوب کاری میکنه

از اون به بعد نفرت هم به احساسم اضافه شد

با خانواده ام در مورد طلاق اتمام حجت کردم

حتی مشاوره هم رفتم که میگفت با همسرت صحبت کن و ... که واقعا میدونستم بی فایده است

من تا صحبت رو شروع میکردم گریه ام میگرفت و این ضعف باعث میشد از دید همسرم مهم تلقی نشم

تا اینکه با یک روش کاملا متفاوت آشنا شدم

یک معجزه

من با یک منتور موفقیت آشنا شدم و شروع کردم به خریدن وورکشاپهاش

اون از قانون جذب و راز حرف میزد

چیزی که هفت سال قبلش در موردش کتاب و فیلم خوانده و دیده بودم

اما فقط در حد اطلاعات

اینجا این منتور با راهکارهاش و تمرینهاش کاری کرد که ناگهان تمام زندگی من دگرگون شد

انگار از پایه دوباره ساختنش

من اهدافم رو شناختم، باورهای مثبت و درست ساختم، منفی ها رو بلاک کردم و پایبندانه به حرفها و تمرینهاش عمل کردم

اولین تغییر بزرگ زندگیم هم در مورد زندگیه زناشوییم و روابط اجتماعیم بود

دیگه همسرم آروم بود

دیگران واقعا بهم احترام میذاشتند و عزیز بودم

من یاد گرفتم جهان بیرون ما، برگرفته از جهان درونمان هست

و اینکه؛ از کوزه همان برون تراود که در اوست...

از همه مهمتر دیدم و یاد گرفتم که اصلا لازم نیست دیگران رو مقصر حس و حالم بدونم و همه چیز در زندگیه من، فقط مسئولیتش با منه

و همچنان زندگی دریچه های زیبای دیگری رو به رویم باز میکند و من هم دائما سعی میکنم آگاهانه زندگی کنم💜

با سپاس فراوان💜

سلام به همگی من کمی داستانم طولانیه اما مطمئنم برای همه نکات جالبی داره😊 من و همسرم امسال دقیقا د ...

عزیزم چقدرخوب نوشتی باشناخت خودمون ک ترسهامون ب سکوی پرشمون تبدیل میشن.لطفابیشترتوضیح بدین چون منم باآشنایی باجذب بودک قدرتودرخودم احساس کردم وخیلی راه دارم اماهمین که دیگه میدونم ک ترسی وجودنداره وخدادرون من ک  فقط منبع آرامش وسعادت من واینکه بازتاب رفتاردیگران واتفاقات زندگیم همه ب افکارخودم برمیگردن امابازم بااینکه تلاش می‌کنم بپذیرم دیگران هیچ قدرتی ندارن بلکه قدرتو من بهشون میدم گاهارفتاراشون یادم میاداذیت میشم یادوست مشترکم ک اونم ازهمون آدماضربه خورده راجبشون حرف میزنه ویادآوری میکنه گاهی همراهی نمیکنم اماگاهی باحرفاش ناراحت میشم ومنم یادآوری میکنم وتنهادوستی ک دارم وخیلی ازلحاظ دیگه خوبه ورابطمون عالیه نمیتونم بذارمش کنار تواین زمینه لطفابهم راهکاربده واینکه من مثل سابق ب همسرم علاقه ندارم این منی میگم ک براش میمردم حتی مادرش بهم گفت بروحیف جوونیت هیچی کم نداری اونموقع وابسته بودم وازخودم دوربودم والان زندگیم خیلی تغییرکرده اماشوهرم زیادبروزنمیده محبتش اماتو عمل بهم میرسه وجوری شدم ک دیگه ازش محبت نمیخوام یجورایی انگارسرشدم افسرده نیستم بلکه شادم اماازمحبت اون بینیازشدم بنظرت طبیعیه؟ وتواین موردم دوسدارم راهنماییم کنی

عزیزم چقدرخوب نوشتی باشناخت خودمون ک ترسهامون ب سکوی پرشمون تبدیل میشن.لطفابیشترتوضیح بدین چون منم ب ...

ممنون از توجهت و وقتی که گذاشتی و خوندی

اول باید بگم که تمام مشکلات زمینی حل شدنیه

اما چطوریش دیگه به درون خودمون ربط داره

بعضیها به دنبال جادو و جنبل ( که البته اعتقادی بهش ندارم و باور کردنش یه کاره اشتباهه) میرن و بعضی هم بقول خودشون با سیاست رفتاری و قهر و غیره میخوان به خواسته هاشون و نیازهاشون برسند که هر دو موجب جنگ اعصاب و استرس میشه

راه درست دقیقا درون خوده ماست

ما باید یاد بگیریم که مسئول تمام اتفاقاتی هستیم که توی زندگیمون رخ میده و اصلا کسی مقصر نیست

و بعد از اون بدونیم که باید چطور فکر و رفتار کنیم (اونم کاملا با خودمون) تا به زندگیه ایده آل خودمون برسیم

در این رابطه و راه کامل این مسیر من تاپیک کارخانه رویا سازی رو راه انداختم

اگه بری و از اولش بخونی و به نکات و کارهایی که گفته شده متعهدانه عمل کنی تمام جنبه های زندگیت رو تغییر میدی

و حتی جواب سوالت رو در مورد حست به همسرت پیدا میکنی

چون گاهی ما بر اساس فرکانسهامون ما به مسیری میریم که آدمها یا باهامون هماهنگ میشن یا از زندگیمون خیلی راحت حذف میشن

اما قبل این اتفاق تو باید خواسته ی عمیق درونیت رو بدونی تا راحت هدایت بشی💜

دعا نویس خوب فقط مریم خانوم

‌09379570528

واقعی ترینه و کلاهبردار نیست

منم از نی نی سایت پیدا کردمش

حلالش باشه به جان دو تا بچه هام قسم معجزه ازش دیدم همه کار و زندگیمو درست کرده مدیونشم که دارم اینجا میگم

‌09379570528

به قران تبلیغ الکی نمیکنم دارم جون بچه هامو قسم میخورم با چشم دیدم کفش جلو پاهاش جفت میشه

موکل داره همه کارم میکنه

‌09379570528

هرکاری ازش بر میاد و ردخور نداره

منم دارم میگم که اونایی که مشکل دارن گره از کارشون باز بشه انشاالله

سلام رفقا.خوشحالم این تاپیک ادامه۰پیدا کرد

یه پیشنهاد

دوره خانواده موفق استاد حورایی رو حتما برید.عالی بود

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=604627&PostID=25776131#25776131
اونایی که روابط خوبی با همسر دارن بیان به ما هم یاد بدن

شوهرم من کلا زیاد آدم اجتماعی نیس و زیاد دوست وآشنا نداره و یه کم تنبله و اخلاق و رک و تندی هم داره توی این 5_6سال خیلی تلاش کردم وبهتر شده .خودش میگه بیشتر مشکلات ما بخاطر مشکلات مالی وکاریشه من چطور اونو ترغیب کنم که زرنگ باشه و دنبال و کار وزندگی باشه همش میگه باشه و دنبالشم حلش میکنم ولی خیلی طول میده هر کاری و چون زبادم اجتماعی نیست واخلاق تندی هم داره نمیتونه مشتری جذب کنه من خییییلی ناراحتم وفکرم مشغوله خواهشا خانومای با تجربه کمکم کنن

سلام رفقا.خوشحالم این تاپیک ادامه۰پیدا کرد یه پیشنهاد دوره خانواده موفق استاد حورایی رو حتما برید. ...

ببخشید عزیزم واقعا خوب و کمک ننندس یا مطالب سطحی میگه و کلی 

ارزش خریدن وگوش کردن داره ؟