2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

264 بازدید | 32 پست

اینجا خوندم ازمایش بتا نیازی به ناشتا نداره و جوابش چن ساعته میاد  من رفتم گفتن باید ناشتا باشی جوابشم شیش روز بعد میاد 😢😭چرا اخه 

خیلی استرس دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااا شش رووووووز؟ مگه میخوان آزمایش چی بگیرن؟من صبح آز دادم ساعت شش عصر جوابشو دادن

بتا که زود جوابش میاد

ولی اگه تیتر بتا دادی دو سه روز طول میکشه

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
واسه من تیترم بود دیگه تعداد بتا رو روش نوشته بودم صبح دادم عصر جوابشو گرفتم

واسه من دو سه روز طول کشید

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
آزمایشگاه خصوصی رفتی یا بیمارستان و کلینیک بود؟شاید واسه اون باشه

درمونگاه نزدیک خونمون رفتم