2777
2789

صبح زود پاشد تب شدید میگه دلم درد میکنه 2.5سالشه .تبش بالا بود براش شیاف گذاشتم حالا نمیدونم از معدشه چون دیروز ماکارونی درست کرده بودم بعد اینکه خوردیم دیدم 5ماه تاریخش گذشته بوده ولی طعمش خوب بود نمیدونم از اونه یا ویروسی چیزیه.

صبحونشو خورد الان میگه دلم خوبه تبشم کمتره از صبح زود.نمیدونم چیه چیکارکنم الان

حالامیفهمم چرابعضیا مینوشتن فقط خدا.....

عزیزم ببردکتر

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌

پاشویش کن

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسمومیت اصولا اسهال و استفراغ داره

به نظرم صبر کن تا بعد از ظهر تبشم چک کن اگه تبش پایین نیومد حال عمومیش بهنر نشد ببرش دکتر گلم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

از رودل کسی تب نمیکنه. تب به خاطر ویروس و عفونته. حتما ببرش دکتر عزیزم. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

ببر دکتر ویروس کودکان اومده اطرافیان من همه گرفتن دخترجاریمم با دل درد شروع شد تبدیل ب تب واسهال واستفراغ شد

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
ببر دکتر ویروس کودکان اومده اطرافیان من همه گرفتن دخترجاریمم با دل درد شروع شد تبدیل ب تب واسهال واس ...

آره احتمالا ویروسه 

مسمومیت اصولا اسهال و استفراغ داره به نظرم صبر کن تا بعد از ظهر تبشم چک کن اگه تبش پایین نیومد حال ...

الان که هم تبش پایین اومده هم دیگه نمیگه دلم

آره احتمالا ویروسه 

حتما ببرش دکتر عزیزم.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
الان که هم تبش پایین اومده هم دیگه نمیگه دلم

بازم شما حواست باشه بهش مخصوصا تبش 

انشالله که دیگه خوب شده کاملا عزیزم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بازم شما حواست باشه بهش مخصوصا تبش  انشالله که دیگه خوب شده کاملا عزیزم

آره حواسم هست ولی خیلی سخته یکی توشکم دوتا کوچیک بیرون😭😭😭😭😭صبح تاشیاف براش گذاشتم اونقد لگدزد سمت شکمم که این یکیم تکون نمیخوره یه وضعی دارم اصلا😭😭😭😭😭