2777
2789
عنوان

خانه تکانی

132 بازدید | 5 پست

سلام.بگین چیکار کنم .والا موندم تو کارام الان یک هفته هست در گیر این کارا هستم ولی انگار تو خونه بمب منفجر شده  ..سه  روز پیش کارگر اوردم اشپزخانه رو اساسی واسم تمیز کرد ولی وسایل تزیینی و...رو که شسته همه رو گذاشته وسط میز نهار خوری  که بزار فرشاتو قالی شویی بیاره بعد بچین اینارو به خاطر همین اشپزخانه بهم ریختس .ملحفه ها و روبالشی هارو هم شستم ولی فرصت نکردم بکشم روشون  همینجور افتاده جلو کمد دیواری  ،اتاق خوابم به خاطر اینا نامرتب ،اتاق دخترمم یک طرفشو رنگ زدم دیروز تموم شد ،اونم اینجوری بهم ریخته ،دارم دیونه میشم  نمیدونم از کدوم اتاق مرتب کنم راهنماییم کنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم میفهممت..بهترین راه اینه کم کم تمیزکنی مثلا اول اتاق خوابارومرتب کن وبیخیال بقیه جاها باش بعد ک تموم شد بیاتواشپزخونه کامل مرتب کن بعدشم حال...همزمان شستنیهاروبشور ک وقتی خونه مرتب شد سریع بکشی(ملافه وپرده و چیزای دیگ)اگ اینطوری تمیزکنی چندروزه تموم میشه..سعی کن ناهار وشامتم یدفعه درست کنی ک کلی وقت نزاری براغذا اونم وسط کار..

موفق باشی😊

سلام . به نظرم از همون بالشت ها شروع کن تا کثیف نشدن .واسه خونه تکونی از قبل برنامه ریزی می کردی بهتر بود زمان بیشتری داشتی کم کم کارها رو انجام می دادی این جوری خونت بهم نمی ریخت و کلافه نمی شدی.