2777
2789
عنوان

اضطراب

701 بازدید | 25 پست

من اضطراب شدید دارم مشکل رفلاکس هم دارم داروی معده میخورم ولی الان چند وقته که بی اندازه اضطرابم زیاد شده جوری که تهوع دارم و تنگی نفس از داروهای اضطرابم میترسم....کیا اینجوری میشن؟

من استفراغ عصبی داشتم با دارو اعصاب خوب شدم

برای خوشبختیم صلوات میفرستی و برای شفای همه مریضای اعصاب صلوات.... اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ....اقایییوووووووننننننننن ورود ممنوع 

داروهای اضطراب ترس ندارن ب شرطی ک دکتر نوشته باشع با خیال راحت بخوری

برای خوشبختیم صلوات میفرستی و برای شفای همه مریضای اعصاب صلوات.... اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ....اقایییوووووووننننننننن ورود ممنوع 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داروهای اضطراب ترس ندارن ب شرطی ک دکتر نوشته باشع با خیال راحت بخوری

آخه یه بار بهم سیتالوپرام داد حالم بد شد کلکوکسیب و الانزاپین هم بهم نساخت یه سه ماهی قرص تری فلوئوپرازین ۱ میلی خوردم قطع کردم دوباره ۱ ماه خوردم قطع کردم بدتر شدم....الان قفسه سینه ام سنگین میشه و تهوع میگیرم خیلی زجر آوره

آخه یه بار بهم سیتالوپرام داد حالم بد شد کلکوکسیب و الانزاپین هم بهم نساخت یه سه ماهی قرص تری فلوئوپ ...

از این داروها ک گفتی کلکوکسیب نمیدونم چیه اما الانزاپین خوبه واست حالا ک نساخته تری فلوپرازین من خودم خوردم خوبه خب قطع نکن همش بخور تا خوب شی من تری فلوپرازین میخورم الان با دوتا دارو دیگ ک ربطی ب مشکب شما نداره

از این داروها ک گفتی کلکوکسیب نمیدونم چیه اما الانزاپین خوبه واست حالا ک نساخته تری فلوپرازین من خود ...

مشکل

از این داروها ک گفتی کلکوکسیب نمیدونم چیه اما الانزاپین خوبه واست حالا ک نساخته تری فلوپرازین من خود ...

عزیزم ممنونم از راهنماییت ایشالا که همیشه سلامت باشید که هیچی بهتر از سلامتی نیست....فقط یه دکتر آنلاین مغز و اعصاب به من گفت دخترهای جوون نباید تری فلوئوپرازین بخورن باعث استرس میشه....نمیدونم چرا این حرف و زد 

عزیزم ممنونم از راهنماییت ایشالا که همیشه سلامت باشید که هیچی بهتر از سلامتی نیست....فقط یه دکتر آنل ...

خاهش میکنم عزیزم انشالله توام سلامت باشی نمیدونم چرا شاید درست میگفته شایدم مث بعضی دکترا ی چرت پرتی میگه از من ک از وقتی خوردم ب زندگی برگشتم

اسی عزیز لطفا منو ببخش هرکاری کردم نشد تاپیک بزنم ثبت نمیشد😭سلام دوستان همسر من امروز آزمایش اسپرم داد و تو خونه انجام داد با رابطه باهم و هنگام آمدن اسپرم اسپرم رو داخل ظرف ریخت و زیر یه ربع ب آزمایشگاه رسوند، حالا سوال من اینه آزمایش اسپرم حتما باید با خودارضایی باشه یا با رابطه هم درسته؟ چیکار کنم شوهرم راضی نمیشه با خودارضایی و هیلی بدش میاد با هزار بدبختی راضیش کردم گفت با رابطه انجام میدم وگرنه با دست و خودارضایی ب هیچ وجه کسی چیزی میدونه کمکم کنه لطفا ممنون 🙏

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

خب شما نباید یهو قرصتو قطع کنی و باید بزاری حداقل دو هفته بگذره اثرشو نشون بده.چه بسا توو این مدت احساس کنی حالت بدتره ولی باید زمان بگذره

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
مرسی عزیزم شما مشکلتون اضطراب نبود؟

من در اثر اضطراب استفراغ عصبی داشتم با وسواس با داروخوب شدم