من اضطراب شدید دارم مشکل رفلاکس هم دارم داروی معده میخورم ولی الان چند وقته که بی اندازه اضطرابم زیاد شده جوری که تهوع دارم و تنگی نفس از داروهای اضطرابم میترسم....کیا اینجوری میشن؟
داروهای اضطراب ترس ندارن ب شرطی ک دکتر نوشته باشع با خیال راحت بخوری
آخه یه بار بهم سیتالوپرام داد حالم بد شد کلکوکسیب و الانزاپین هم بهم نساخت یه سه ماهی قرص تری فلوئوپرازین ۱ میلی خوردم قطع کردم دوباره ۱ ماه خوردم قطع کردم بدتر شدم....الان قفسه سینه ام سنگین میشه و تهوع میگیرم خیلی زجر آوره
آخه یه بار بهم سیتالوپرام داد حالم بد شد کلکوکسیب و الانزاپین هم بهم نساخت یه سه ماهی قرص تری فلوئوپ ...
از این داروها ک گفتی کلکوکسیب نمیدونم چیه اما الانزاپین خوبه واست حالا ک نساخته تری فلوپرازین من خودم خوردم خوبه خب قطع نکن همش بخور تا خوب شی من تری فلوپرازین میخورم الان با دوتا دارو دیگ ک ربطی ب مشکب شما نداره
برای خوشبختیم صلوات میفرستی و برای شفای همه مریضای اعصاب صلوات.... اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ....اقایییوووووووننننننننن ورود ممنوع
از این داروها ک گفتی کلکوکسیب نمیدونم چیه اما الانزاپین خوبه واست حالا ک نساخته تری فلوپرازین من خود ...
عزیزم ممنونم از راهنماییت ایشالا که همیشه سلامت باشید که هیچی بهتر از سلامتی نیست....فقط یه دکتر آنلاین مغز و اعصاب به من گفت دخترهای جوون نباید تری فلوئوپرازین بخورن باعث استرس میشه....نمیدونم چرا این حرف و زد
اسی عزیز لطفا منو ببخش هرکاری کردم نشد تاپیک بزنم ثبت نمیشد😭سلام دوستان همسر من امروز آزمایش اسپرم داد و تو خونه انجام داد با رابطه باهم و هنگام آمدن اسپرم اسپرم رو داخل ظرف ریخت و زیر یه ربع ب آزمایشگاه رسوند، حالا سوال من اینه آزمایش اسپرم حتما باید با خودارضایی باشه یا با رابطه هم درسته؟ چیکار کنم شوهرم راضی نمیشه با خودارضایی و هیلی بدش میاد با هزار بدبختی راضیش کردم گفت با رابطه انجام میدم وگرنه با دست و خودارضایی ب هیچ وجه کسی چیزی میدونه کمکم کنه لطفا ممنون 🙏