siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 عنوان کرونا 68 بازدید | 7 پست پ چرا ی سریا میگن از طریق سطوح انتقال پیدا نمیکنه ولی ۱۵ ساعت پیش تآکید شد ک انتقال پیدا میکنه؟ میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍 1399/12/18 | 03:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 گفتن خییلی احتمالش کمه من شک دارم ناقل شده باشم امروز امشب یدونه ویتامین c.جوشان استیل سیستئین.و شربت ابلیمو عسل خوردم.و داروی امام کاظم.خیلی میترسم دیگ باید چکارا انجام بدم؟ میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
morva76 عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 1695 من شک دارم ناقل شده باشم امروز امشب یدونه ویتامین c.جوشان استیل سیستئین.و شربت ابلیمو عسل خور ... از نطفه خفش کردی دیگه 😂الکی نگران نشو ایشالله چیزی نیست
siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 از نطفه خفش کردی دیگه 😂الکی نگران نشو ایشالله چیزی نیست فردام باز تکرار میکنم راسی اب نمکم قر قر کردم ولی خب از عصر تا شب کاینکاراروکنم طول کشید خب میشه تاپیکمو ک گفتم بخونی نظرتو بگی همونک گفتم بیاید و راجب کروناس میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
morva76 عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 1695 فردام باز تکرار میکنم راسی اب نمکم قر قر کردم ولی خب از عصر تا شب کاینکاراروکنم طول کشید خب ... بهداشت جهانی گفته احتمالش خیلیی کمه که از خوردن و سطوح منتقل بشه
siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 بهداشت جهانی گفته احتمالش خیلیی کمه که از خوردن و سطوح منتقل بشه میشه تاپیک سه تا ب اخریمو یه نگا بندازی نظرتو بگی گلم ممنون میشم میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍