2777
2789
عنوان

بیماری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 38 پست
نام ببر دوس داری؟

ساییدگی بخاطر قرص فنی توئین،حافظه کم و کلی دیگه که یادشون میفتم سردرد میشم😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

اووووووو 

من دیگه از کدومش بگم .

داغانم ..ولی هیچکدوم به این اندازه اذیتم نمیکنن که ی مریض دو قطبی ام شاید بگین نیستی توهم داری اما من خیلی دکتررفتم میدونم ک دارم فقط نمیخوان وسواس بشم و میگن نه عادیه 

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل معده . میگرن.گاهی جوش صورت بزرگترین مشکلم(بیماری نیس) اینه که هنوز مادر نشدم.دعا کنین اگه خیره ...

حتما عزیزم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اووووووو  من دیگه از کدومش بگم . داغانم ..ولی هیچکدوم به این اندازه اذیتم نمیکنن که ی مریض دو ...

الهی زود خوب بشی

در قضا چندروز پیش تو تلویزیون با چند نفر ک این بیماری رو داشتن حرف میزدن

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اووووووو  من دیگه از کدومش بگم . داغانم ..ولی هیچکدوم به این اندازه اذیتم نمیکنن که ی مریض دو ...

ولی هر چی تلقین کنی ذهنت بیشتر باورش می‌کنه کتابای روانشناسی تصویر سازی ذهنی ماکسول مالتز و جوجه اردک زشت درون پیشنهاد می کنم بخونی مخصوصا اولی

زخم و ورم معده و دوازدهه 

دوازدهه چیه

پلی کیستیک 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

ناراحت نباش امیدت ب خدا باشه عزیز بهتر میشی

ابتدای روده باریک 

اهان بهترباشی

ولی هر چی تلقین کنی ذهنت بیشتر باورش می‌کنه کتابای روانشناسی تصویر سازی ذهنی ماکسول مالتز و جوجه ارد ...

بله و فکر کنم دکترمم فهمیده شاید تلقینم باعث شه بدتر شم برای همون نمیگه و میگه عادی هستی .اما من میفهمم ..

من گاهی حس میکنم روانی ام .باور میکنی؟؟ ی احساسی میگه خودتو خلاص کن به بدترین خودکشی ها فکر میکنم (ب بدتریناشون)و همش گریه همش خود خوری ..در حد خود ازاری گریه میکنم زار میزنم برعکس گاهی انقدر حالم خوبخ حس میکنم میتونم کل دنیارو تو دستام نگه دارم ..

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
بله و فکر کنم دکترمم فهمیده شاید تلقینم باعث شه بدتر شم برای همون نمیگه و میگه عادی هستی .اما من میف ...

اره عزیزم ولی حداقل خودت تلقین نکن که حالت بدتر بشه یه دفتر بزار هر وقت فکر یا هر چییی اومد تو ذهنت بنویس همش نریز تو خودت این کتابا رو هم تونستی بخون به خودت حتی الکی با اینکه باور نداری تلقین خوب کن هر روز صبح که بیدار میشی ده تا از چیزای که داری و بخاطرشون خوشحال و سپاسگزاری بنویس مثلا بنویس چقدر خوشحال و سپاسگزارم که میبینم چیزای حتی خیلی ساده باور کن همین کار کوچیک که روی داشته هات تمرکز کنی به مرور خیلییی تاثیر داره کارایی کوچیکی که حالت خوب میده انجام بده شده یه آهنگ یه خوراکی هر چیزی از خدا هم کمک بخوا باهاش حرف بزن انشالا که خوب میشی عزیزم