طلامم مدیر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 2865 عنوان بیبی چکک | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 28 پست بیبی چکی ک اولش ی هاله خیلییی کمرنگ داره ولی بعدیساعت همون هاله پرنگ میشه طوری ک واضح دیده بشه مثبته یامنفی؟ ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍 1399/12/18 | 01:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلامم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 2865 هرروز از ته دلم واسه همه کسای ک منتظر نینی هستن دعا میکنم ❤️ مرسی عزیزدلم❤ ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
طلامم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 2865 احتمالش هست که هنوز اثرش باشه ولی انشالله که بارداری. پریودت منظمه؟ مرسی.اره سه ماهه ک منطمم.پنج روز مونده موعدم ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
طلامم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 2865 دوباره امتحان کن عزیزم صب میزنم.دعاکن مثبت باشه ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
خداجووونم عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 4451 صب میزنم.دعاکن مثبت باشه ناشتابزنبیاخبرشو بهمون بدهانشا..که بارداری عزیزم،چندوقت اقدامی؟
طلامم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 2865 ناشتابزن بیاخبرشو بهمون بده انشا..که بارداری عزیزم،چندوقت اقدامی؟ چشم صب میزنم حتمااا.نزدیک ۱۰ماهه ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
طلامم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 2865 کمرنگم باشه قبوله باچشم واضحه.توگوشی ولی در حدهمون عکس تاپک قبلیمه.😢 ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
سروده عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 24546 باچشم واضحه.توگوشی ولی در حدهمون عکس تاپک قبلیمه.😢 تواون عکس خیلی محوقابل قبول نیس .ولی بزار موعدت یا حداقل ی روز قبل موعدت.۶روز زیاده
طلامم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 2865 تواون عکس خیلی محوقابل قبول نیس .ولی بزار موعدت یا حداقل ی روز قبل موعدت.۶روز زیاده توگوشی اونطوره عزیزم.باچسم واضحه.اره خودمم میگم موندهدهنوز. ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
سروده عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 24546 توگوشی اونطوره عزیزم.باچسم واضحه.اره خودمم میگم موندهدهنوز. چون حتی ی ربع هم هاله مشخص بوده برام ک کاذب بوده .باید سریع هاله مشخص باشه
طلامم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 2865 چون حتی ی ربع هم هاله مشخص بوده برام ک کاذب بوده .باید سریع هاله مشخص باشه نمیدونم عزیزم.دعام کن خیلی وقته منتظرم ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
سروده عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 24546 نمیدونم عزیزم.دعام کن خیلی وقته منتظرم انشالله بزودی زود برات مثبت بشه والانم باردار باشی
طلامم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 2865 انشالله بزودی زود برات مثبت بشه والانم باردار باشی ایشلاااااه ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍