طلامم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 2865 عنوان بیبی چکک 119 بازدید | 28 پست بیبی چکی ک اولش ی هاله خیلییی کمرنگ داره ولی بعدیساعت همون هاله پرنگ میشه طوری ک واضح دیده بشه مثبته یامنفی؟ ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍 1399/12/18 | 01:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلامم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 2865 بایدهمون لحظه خط بندازه عزیزم دوباره بگیر خط بود عزیزم.کمرنگ بود.رفته رفته پرنگ شد. ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
طلامم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 2865 مثبت میشه عکس تاپک قبلیموببینی ک مثبت یانه ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
طلامم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 2865 هاله داره مثبته واقعا.چرا من نمبتونم باورکنم.میترسم فردابزارم منفیشه😭😭 ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
ليلي٦٧ عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 4998 واقعا.چرا من نمبتونم باورکنم.میترسم فردابزارم منفیشه😭😭 ايشالا مثبته بي بي چك ك هاله داره عزيزم
دلیجون عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 2798 مال منم همینجوری بود خیلی کمرنگ باردار بودم عزیزم انشالله شمام هستی
mahشاد عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 692 عزیزم انشالله که بارداری ولی چون امپول ازادسازی زدی صبر کن موعدت بشه بعد بی بی بزن که دقیق نشون بده
طلامم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 2865 ايشالا مثبته بي بي چك ك هاله داره عزيزم توکل بخدا دعامم کنن ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
طلامم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 2865 مال منم همینجوری بود خیلی کمرنگ باردار بودم عزیزم انشالله شمام هستی مرسی عزیزم دعاکن مثبت باشه ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
طلامم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 2865 عزیزم انشالله که بارداری ولی چون امپول ازادسازی زدی صبر کن موعدت بشه بعد بی بی بزن که دقیق نشون بده ازسرذوق امروز زدم عزیزم.اخه ماهه پیش ک امپولم زده بودم روز نه بیبی گذاشتم منفی شد اثرش رفته بود.امروزم روز۱۳بودم ینی بنظرت هنوزاثرش ممکنه بوده باشه توبدنم ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
دلیجون عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 2798 مرسی عزیزم دعاکن مثبت باشه هرروز از ته دلم واسه همه کسای ک منتظر نینی هستن دعا میکنم ❤️
mahشاد عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 692 ازسرذوق امروز زدم عزیزم.اخه ماهه پیش ک امپولم زده بودم روز نه بیبی گذاشتم منفی شد اثرش رفته بود.امرو ... احتمالش هست که هنوز اثرش باشه ولی انشالله که بارداری. پریودت منظمه؟