2821
2789
عنوان

زایمان طبیعی

756 بازدید | 20 پست

من خودم دخترمو طبیعی اوردم ولی تو بیمارستان بود انقدر درد داشتم که نفهمیدم چه جوری اما‌ده‌ام کردن

حتی بخیه رو هم متوجه نشدم

همیشه برام سوال بود تو خونه که قابله بچه رو میگرفته چه جوری این کار‌و بدون دارو و بخیه انجام میدادن

کسی میدونه چه جوری؟ چه مراحلی داره چه کار میکنن؟

اون زمان قدیم بود نزدیک زایمانشون که میشد یه کاسه بزرگ کاچی با روغن زرد اعلا میل میکردن دهانه رحمشون باز میشد بچه لیر میخورد بیرون الانیا اصلا رعایت تغذیه نمیکنن بزور آمپول فشار زاییدن واقعا دردناکه

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچی اونموقع فعالیت خانوما خیلی بیشتر بود طبیعی که زایمون میکردن یا واژن پاره نمیشد یا اگه میشد خیلی کم و نیاز به بخیه نبود و درکل هم بخیه نمیکردن خودش خود به خود خوب میشد بدنا قوی تر بود همه هم کلی بچه داشتن

اون زمان قدیم بود نزدیک زایمانشون که میشد یه کاسه بزرگ کاچی با روغن زرد اعلا میل میکردن دهانه رحمشون ...

اره منم خیلی اذیت شدم تو بیمارستان ولی یهو دردم گرفت

کاسه اب داغ برای چیه که قابله ها استفاده میکنن؟

اره منم خیلی اذیت شدم تو بیمارستان ولی یهو دردم گرفت کاسه اب داغ برای چیه که قابله ها استفاده میکنن ...

والا نمیدونم منم،فقط اون قیچی واسه بریدن بند نافه اینو میدونم

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
اسمشه ولی همه اینجور نیستن ک برش نخورن

برش ک نمیزنن تو زایمان فیزیولوژیک

اگه پارگی خفیفی داشته باشن اونو ترمیم میکنن

ولی این نوع زایمان نیاز ب امادگی قبلی داره باید قبلش کلاساشو برن و ورزشای خاص و تکنیکای تنفسی رو یاد بگیرن و انجام بدن

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز