2777
2789
عنوان

خیاطا کمک

50 بازدید | 7 پست

یه شلوار دارم جنس پارچش غواصی هست اونو انداختم رو یک پارچه ی هم جنس خودش و برش زدم عین خودش ولی الان قسمت ران و کمر تنگ تر از شلوار خودم درومده😕 سایز هستا ولی چسبه هیچ راهی نیست آزاد تر بشه  ران و کمرش؟؟؟؟😢😢 زاپاس دوخت زیاد نداره

زاپاسارو باید باز تر کنی اگه خیلی وضعش حاده بغلش پارچه اضافه کنی

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی یه نوار یه رنگ دیگه به قسمت بیرونیش بدوزی مث یه روبان از بالا تا پایین

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟

https://uupload.ir/files/nq3b_screenshot_۲۰۲۱۰۳۰۸-۰۰۱۶۰۰_chrome.jp

مث این

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
مرسی عزیزم

خواهش میکنم