2821
2789
عنوان

جيگرم سوخت

308 بازدید | 21 پست

سلام دوستان بابام همچنان روي تخت بيمارستان تو كماستو هوشياريش روي عدد سه ، امشب رفتم ديدمش جيگرم سوخت ، كاش نميديديم، حالم خيلي بدههههه، بي جون روي تخت افتاده بود و كلي دستگاه آويزونش بود... 

ترخدا براش دعا كنيد و انرژي مثبت بفرستيد 

دكترا گفتن پنجاه پنجاهه برگشتش 

نفري يه صلوات يا حمد مهمونش كنيد🙏🌺 

فرستاديد لايك كنيد منم براتون صلوات ميفرستم🙏

بچه ها كسي ميشناسيد با هوشياري سه برگشته باشه؟

دكترا ميگفتن نيم ساعت اكسيژن به مغزش نرسيده و ممكنه مغزش  آسيب ديده باشه 

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

کرونا داره؟

خدایا خونواده‌ی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی الهی

حتما عزیزم 😔

انشالله به زودی زودی خوب میشن و میان پیشتون 😍

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

انشالله هرچه زودتر خوب میشن  

یه نفر باعث یه عالمه تغییر و تحول توی زندگی من شد   و باعث شد خودمو بشناسم   و منم دوست دارم اونو به شما معرفی کنم تا شما هم به ارامش برسین   این سایت حرف نداره   چیزی نمیگم خودتون اگه دنبال خودسازی هستین برین داخلش           dadashreza.com استفاده ازش به این صورته که وارد قسمت پست های سایت میشین موضوعاتشو میخونین و هرکدوم رو که خودتون داشتین رو انتخاب میکنین و مطالب مربوط به اونو میخونین تا بهتون کمک کنه بعدش یواش یواش بقیه ی پست ها هم براتون جالب میشه و میخونیدشون  

ما یکی از فامیلامون ۴۰ روز تو کما بود

حامله ام بود بیچاره

ولی در کمال ناباوری برگشت والان داره زندگی میکنه

قطعا معجزه بوده

شماهم بخدا توکل کن

خدایا خونواده‌ی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀

عزیزم واس پدرت دعا میکنم

من با بابام قهرم دو روزه این پیام تورو خوندم گریم گرفت فردا باهاش آشتی میکنم با اینکه اشتباه از طرف من نبود ولی من میرم جلو و معذرت خواهی میکنم 

انشالله پدرت صحیح و سالم برگرده پیشت 

برای خدا هیچ چیز غیر ممکن نیست 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

کرونا داره؟

نه كرونا نيست 

غذا پريد تو گلوش اكسيژن نرسيده و رفته تو كما

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
عزیزم واس پدرت دعا میکنم من با بابام قهرم دو روزه این پیام تورو خوندم گریم گرفت فردا باهاش آشتی میک ...

ممنون عزيزم، ترخدا با عزيزانتون قهر نكنيد زندگي به يه نفسي بنده، تا زنده ايم قدر همو بدونيم 

بابام حالش خيلي خوب بود، حتي يه مشكل كوچيكم نداشت ، قند و چربي و هيچي نداشت، با يه لقمه نون به اين روز افتاد 

نه كرونا نيست  غذا پريد تو گلوش اكسيژن نرسيده و رفته تو كما

یا امام هشتم😮

اولین باره یه همچین چیزیو میشنوم

توکل کن بخدا قطعا هرچی صلاحه همون میشه

یا امام هشتم😮 اولین باره یه همچین چیزیو میشنوم توکل کن بخدا قطعا هرچی صلاحه همون میشه

غذا پريد تو ناي ، حتي نتونست سرفه كنه، سياه شد يه دفه، 

اورژانس كه رسيد ايست قلبي كرده بود احياش كردن ولي متاسفانه نيم ساعت ميگن اكسيژن به مغزش نرسيده

موقع غذا خوردن خيلي مواظب باشيد 

يكي ديكه از اشناهامونم اينطوري شده

ممنون عزيزم، ترخدا با عزيزانتون قهر نكنيد زندگي به يه نفسي بنده، تا زنده ايم قدر همو بدونيم  ب ...

اللهم اشفاکل المریض 

از خدا میخوام دوباره سرحال ببینیش

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

2790
2823
2791
2779
2792