2777
2789
عنوان

کمک کنید

110 بازدید | 21 پست

سلام من چپ وراست چونم بدجور جوش زده بود رفتم از دارو خانه یه ژل شستشوی پوست چرب سینره وکرم آنتی آکنه هیدرودرم رو گرفتم بهتر شده بود دیگه بدتر نمیشد گفتم یه دکترم برم اینجا دکتر پوست نداره رفتم عمومی بهم  وصابون نوآکنه تی تری داد ویه محلول وپان ژل امروز استفاده کردم پوستم خیلی خشک شده ومیسوزه کسی تجربه داره چیکارکنم؟؟؟؟

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر رو سطح پوستت مانور نده تغذیتو درست کن...سرخ کردنی نخور ی مدت پاکسازی کبد کن درست می شه 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
الکل داشته آبرسان پوست چرب استفاده کن

شما استفاده کردید؟خوب میشه ادامه بدم؟اره محلوله انگار الکل ویه چی از خانواده ی ازیترومایسین هست خیلی میسوزونه

انقدر رو سطح پوستت مانور نده تغذیتو درست کن...سرخ کردنی نخور ی مدت پاکسازی کبد کن درست می شه 

دکتره گفت از ماسکه

خودمم بخاطر همین رفتم دکتر کبدم رو بررسی کنه اما کلا هرچی پرسیدم کمتر جواب داد الان چیکار کنم به نظرتون ادامه بدم یا ول کنم؟

خودمم بخاطر همین رفتم دکتر کبدم رو بررسی کنه اما کلا هرچی پرسیدم کمتر جواب داد الان چیکار کنم به نظر ...

زیادی داری رو پوستت چیزای مختلف امتحان می کنی...ی مدت سعی کن بیرون نری ماسک لازم نشی یا کمتر بری ...و تغذیه و کبدتم درست کن...دو لیوان اب ولرم با ابلیمو بخور صبح ها ناشتا...

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش