2777
2789

ببرش ارتوپد چند سالشه 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک سال و هف ماه

خوب تازه راه افتاده حتما ببرش دکتر

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

ببر ارتوپد احتمالا کفش طبی میده. دلت هم نگیره خدا رو شکر کن سالمه میتونه بدوه. مشکل هم با چند ماه کفش پوشیدن و احتمالا چند تا تمرین ورزش و نرمش حل میشه.

راستی حتما حواست باشه W نشینه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
ان شاءالله خدا کنید،از سرزنش میترسم😥

وا مگه شما دلت خواسته بچه ات مشکلی داشته باشه؟ حالا اصلا مشکل هم نیست ها یک ویژگیه. اتفاقا به خودت افتخار کن که انقدر زود متوجه شدی و دنبال راه چاره میگردی. حتما مادر مهربونی هستی که انقدر با عشق نگاهش میکنی ریز ریز حرکاتش رو متوجه میشی.

وا مگه شما دلت خواسته بچه ات مشکلی داشته باشه؟ حالا اصلا مشکل هم نیست ها یک ویژگیه. اتفاقا به خودت ا ...

الحمدلله،اره،،،از نوزادی توجهم ب رشدشه بعضی مواقع مث الان اونقدرررررر استرسی میشم ک خدا میدونع،،،ولی دفعات قبلی یا جدی نبود یا توهمم بود،،الان واقعا دارم جون میدم اخه دختره،،

الحمدلله،اره،،،از نوزادی توجهم ب رشدشه بعضی مواقع مث الان اونقدرررررر استرسی میشم ک خدا میدونع،،،ولی ...

اینم یه قسمت از مادر بودنه. ولی دختر باشه یا پسر چه فرقی میکنه؟ مثلا بعدا میخوان از روی ظاهر بپسندن؟ در مورد پسر هم همینه! باور کن پسر هم بود الان دقیقا همینو میگفتی. از الان جنسیت بچه رو براش ارزش یا ضدارزش نکن.

حالا اصلا میری دکتر همینو میگه که توهم زدی ها!!!