2777
2789
عنوان

قرص سیستین ب۶ برای رشد مو و بلندی

3200 بازدید | 9 پست

سلام بچها خواستم بدونم کسی ازتون استفاده کرده؟

چطور بوده براتون؟من موهام‌ ریزشش زیاد نیست و حتی نداره ولی کم پشت و کوتاهه اصلا رشد نداره موهام رفتم داروخونه دکتر اینو بهم داد شما اگه استفاده کردین چطور و تو چ مدت بود کسی جواب گرفته ازش؟موهاش بلند یا پرپشت شه؟

یاکاشف الکرب عن وجه اخیک حسین اکشف کربی بحق اخیک حسین
برای تقويت مو خوبه... اما نمیدونم باعث رویش مجدد مو میشه یا نه... حداقل سه ماه روزی یک الی دو عدد با ...

ممنون عزیزم منم تازه شرو کردم روزی دوتا میخورم صبح بعد صبحانه و عصر یکی دوساعت بعد ناهار کاش نتیجه بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم منم تازه شرو کردم روزی دوتا میخورم صبح بعد صبحانه و عصر یکی دوساعت بعد ناهار کاش نتیجه ب ...

چند خریدی؟منم ب دکتر گفتم یه قرص برا تقویت مو میخوام این نوشت هنوز نخریدم

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
ممنون عزیزم منم تازه شرو کردم روزی دوتا میخورم صبح بعد صبحانه و عصر یکی دوساعت بعد ناهار کاش نتیجه ب ...

خیلی هم خوبه اما حداقل سه ماه به طور مداوم بخور و قطع نکن... قرص ریجن دایت هم عالیه منتها الان قیمتش یکم بالا رفته

چند خریدی؟منم ب دکتر گفتم یه قرص برا تقویت مو میخوام این نوشت هنوز نخریدم

والانمیدونم ی چنتا مکمل و ویتامین دیگم گرفتم شد ۲۰۰همشون احتمالا این حدود هشتاد و خرده ای باشه چون تونت گشتم ۸۷بود

خیلی هم خوبه اما حداقل سه ماه به طور مداوم بخور و قطع نکن... قرص ریجن دایت هم عالیه منتها الان قیمتش ...

اره حتما ادامش میدم تا ۵،۶ببینم چطور میشه😘

والانمیدونم ی چنتا مکمل و ویتامین دیگم گرفتم شد ۲۰۰همشون احتمالا این حدود هشتاد و خرده ای باشه چون ت ...

بسته چن تایی هست؟؟ان شاا... ک نتیجه بگیری.منم میخوام بخرم.دکتر گفت تا چن ماهی باید مصرف بشه

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
بسته چن تایی هست؟؟ان شاا... ک نتیجه بگیری.منم میخوام بخرم.دکتر گفت تا چن ماهی باید مصرف بشه

من‌بسته ۶۰عددیشو گرفتم ۴تا ورق ۱۵تایی توشه