سلام دوستای گلم خیلی وقته نیومده بودم نی نی سایت حالم خیلی خرابه با کسی که دوسش داشتم ۸ سال ازدواج کردم و ی دختر یک ساله دارم ولی اصلا از زندگیم راضی نیستم قبل بچه هروقت اومدم حرف طلاق و بزنم خونوادم گفتن ای زشته خودت خواستی ما پشتت نیستیم الانم بعد بچه میگم طلاق میگن قبل بچه باید اینکارو میکردی الان با بچه دیگه نمیشه تو سن ۲۶ سالگی افسردگی گرفتم میشه برای حال دلم دعا کنین شوهرمم چونمیدونه خونوادم پشتم نیستن هر سری دعوا میشه میگه اون روی منو بالا نیار که زندگیرو یکسرش کنم خیلی بغض تو گلومه ومیدونم هردردی که الان میکشم نتیجه اینه که بزور از خدا چیزی خواستم
عزیزم اینطوری فکر نکن،خیلیا با انتخاب خانواده شون ازدواج کردن یا سنتی بازم همیش شرایطو دارن
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
هرکسی ممکنه زندگیش به اینجایی که زندگی شما رسیده برسه فرقی نداره سنتی باشه یانه😕خانواده ای که پشتت نباشن تو هیچ شرایطی نیستن اینکه خودت انتخاب کردی و...بهانس😘خدا کمکت کنه ❤
😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقهام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
ان شالله حال دلتون خوب بشه... تو این هشت سال نشون نمیدادن اخلاقاشونو؟
میگن که قبل بچه والان وکلا خانواده ش پشتش نبودن که جدا بشه
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
مشاوره رفتیم گفتن مشکل از همسرمه اومدیم بیرون گفت اینا هیچی حالیشون نیست. منظورم از اینکه میگم بزور اینکه خونوادم راضی نبودن و اینکه همسرم ی زبونی داره که مارو از لونش میکشه بیرون واقعا میتونم بگم خام زبونش شدم
چی بگم که دلم خونه از خدا میخوام ی عروسی جلوشون بیاره که قدر منو بدونن مادرشوهرم اومد دوهفته موند خونمون بعد من گفتم زنگ بزنیم برادرشوهرم وجاریمم بیاد گفت اون درس داره گفتم اشکال نداره میشینیم با هم میخونیم بعد رفتن همه جارو پرکرده بود که من هنوز میخواستم بمونم عروسم نذاشت چقد بهش احترام کردم هیچکدومو ندید
همین دیگه.به خونوادت بگولااقل پیش شوهرت آبروداری کنن.بعدشم طلاق به همین سادگی نیس.اون فهمیده پشتت نیستن که اینطورمیگه.البته اگه مشکلی هم هست شایدازدوطرفه.بایدیجاهایی شماکوتاه بیاید.درکل زبونت بایددرازباشه ووقتی گفت زندگیویسره میکنم نبایدضعف نشون بدی.اون چون ضعف تورومیبینه دلش قرصه.
دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝