2777
2789
عنوان

با عشق قبل ازدواج ،ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 36 پست

عزیزم اینطوری فکر نکن،خیلیا با انتخاب خانواده شون ازدواج کردن یا سنتی بازم همیش شرایطو دارن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکسی ممکنه زندگیش به اینجایی که زندگی شما رسیده برسه فرقی نداره سنتی باشه یانه😕خانواده ای که پشتت نباشن تو هیچ شرایطی نیستن اینکه خودت انتخاب کردی و...بهانس😘خدا کمکت کنه ❤

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
ان شالله حال دلتون خوب بشه... تو این هشت سال نشون نمیدادن اخلاقاشونو؟

میگن که قبل بچه والان وکلا خانواده ش پشتش نبودن که جدا بشه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

مشاوره رفتیم گفتن مشکل از همسرمه اومدیم بیرون گفت اینا هیچی حالیشون نیست. منظورم از اینکه میگم بزور اینکه خونوادم راضی نبودن و اینکه همسرم ی زبونی داره که مارو از لونش میکشه بیرون واقعا میتونم بگم خام زبونش شدم

عزیزم 

قوم ظالمین تو اکثر ازدواجا چه سنتی چه دوستی حضور پررنگ داره .

😑😑😑😑

ازدواجم سنتی بود ..مادررشوهرم روز عقدم گریه میکرد از خوشحالس ..

روی دیگش تا الان نشون داده  ..از اذیتا و دخالتاش  هرچی که فک کنید اورده سرم 

نمسشه کا سریع طلاق گرفت

یا  ودود ...

یه تاپیک قدیمیه لینکشو براتون میذارم امیدوارم بدردتون بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2350956/دعایی-ک-توزندگیم-معجزه-کرد

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن

چی بگم که دلم خونه از خدا میخوام ی عروسی جلوشون بیاره که قدر منو بدونن مادرشوهرم اومد دوهفته موند خونمون بعد من گفتم زنگ بزنیم برادرشوهرم وجاریمم بیاد گفت اون درس داره گفتم اشکال نداره میشینیم با هم میخونیم بعد رفتن همه جارو پرکرده بود که من هنوز میخواستم بمونم عروسم نذاشت چقد بهش احترام کردم هیچکدومو ندید

همین دیگه.به خونوادت بگولااقل پیش شوهرت آبروداری کنن.بعدشم طلاق به همین سادگی نیس.اون فهمیده پشتت نیستن که اینطورمیگه.البته اگه مشکلی هم هست شایدازدوطرفه.بایدیجاهایی شماکوتاه بیاید.درکل زبونت بایددرازباشه ووقتی گفت زندگیویسره میکنم نبایدضعف نشون بدی.اون چون ضعف تورومیبینه دلش قرصه.

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝